Арендовать Тойота Ланд Крузер

Джип Тойота Ленд Крузер 120 под наем в София на ниска цена

Вземете Тойота Ленд Крузър под наем на максимално ниска цена от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент в София.

 

 

Забронировать Сейчас
из 105.00 / день
для 20+ дневной прокат
Скорости автоматик
Пассажиры 5+2
Топливо бензин
Количество дверей 5

Цены на прокат автомобиля по периодам

период депозит 1 день 2 - 3 дней 4 - 8 дней 9 - 19 дней 20+ дней
январь, февраль, март, апрель, май, июнь, июль, август, сентябрь 1000.00 150.00 120.00 115.00 110.00 105.00

  • 24-часовый прокат
  • Неограниченный пробег
  • Основное страхование автомобиля
  • Полное техническое обслуживание
  • 24-часовая бесплатная дорожная помощь
  • Полное техническое обслуживание
  • подменный автомобиль в случае аварии
  • Виньетная наклейка для автомагистралей

Тойота Ленд Крузър с право може да се нарече всъдеход от екипа на Юнивърсъл Кар Рент. Не случайно ООН залага на качествата на този модел и оборудва служителите си, за да не закъсат в кризисни райони. Пресечените терени не представляват никаква трудност и с лекота може да премине дори воден терен с дълбочина 70 см.

Задвижването на Тойота Ленд Крузър е едновременно на 4-те колела, като за различните терени се разпределя между преден и заден мост или комбинирано 50/50. Постигнат е перфектният баланс между шосейни и всъдеходни способности. Представя се еднакво добре на всякакъв терен.

Интериор на автомобила

Ние предлагаме под наем тази луксозна кола, чиито интериор е изпипан идеално, така че да осигури комфорт на нужното ниво. Той предоставя място за 7 човека, като последният ред седалки може да не се използва. По този начин се увеличава площта в багажното отделение.

Достъпът до багажника е много улеснен от ниския праг и отварящата се настрани врата. За по-голямо удобство при товарене и разтоварване на багаж, прозорецът на вратата на багажника има опция да се отваря и затваря самостоятелно.

Използваните материали за купето и салона са на високо ниво и не търпят критика. Изработката им е повече от солидна. Удобството на пасажерите се гарантира от комфортните кожени седалки, които предразполагат пътниците да се настанят удобно при каквото и да е било обстоятелства на пътя и терена. Тойота Ленд Крузър под наем от Юнивърсъл Кар Рент разполага с климатик и навигационна система, аудиосистема с възможност за свързване на телефон чрез Bluetooth и много други екстри.

Удобства в колата

Возията на Тойота Ленд Крузър се характеризира като приятна и мека, а автоматичната трансмисия допълва комфорта от шофирането на този всъдеход. Тя се комбинира със система за „пълзене“, необходима за по-тежките терени.

По отношение на безопасността, моделът се представя отлично. На ваше разположение са 7 въздушни възглавници, система за контрол на стабилността и сцеплението на колелата, тракшън контрол и други системи, които гарантират сигурност за водача и пасажерите му.

Централен Офис
02 417 35 35
0700 89 0 83
booking@uni-carrent.com
ул. Неделчо Бончев 10
Офис "Позитано"
+359 2 417 35 35
booking@uni-carrent.com
ул. Позитано 9B София, България
This site uses cookies. Learn more here.
Приеми
This site uses cookies. Learn more here.
Приеми