Автомобиль в настоящий момент недоступен для проката.

Пежо 307 под наем от летище София

Вземете Пежо 307 под наем в София на супер изгодна цена от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент.

Този автомобил под наем осигурява достатъчно място за 4 или дори 5 пътника. Подходящ за дълги пътувания, но и с размери и маневреност, които го правят добър вариант за кола под наем за града.

Скорости МКПП
Пассажиры 4+1
Топливо бензин
Количество дверей 5

  • 24-часовый прокат
  • Неограниченный пробег
  • Основное страхование автомобиля
  • Полное техническое обслуживание
  • 24-часовая бесплатная дорожная помощь
  • Полное техническое обслуживание
  • подменный автомобиль в случае аварии
  • Виньетная наклейка для автомагистралей

С това изпълнение французите надминават многократно Голф 4 по отношение на комфорт и красиво изпълнение. Пежото от Юнивърсъл Кар Рент е една много удобна кола, която може да се използва както в ежедневието, така и на дълги разстояния.

Характерното за нея е визията, която наподобява ван. Тази концепция на модела е замислена да създаде повече простор в автомобила. Предното стъкло и капака буквално се сливат, за да подсилят усещането за по-голямо пространство и удобство на шофьора. Водачът има много добра видимост при всяко положение на седалката.

Комфорт при наем на колата

Наем на колата в СофияЗа комфорта и удобството в колата са положени много грижи и усилия. В интериора можете да намерите много подходящи ниши и поставки за различни вещи, които са ви необходими при пътуване, както на вас, така и на пасажерите ви.

Седалките на автомобила на Юнивърсъл Кар Рент са големи и изключително удобни. В комбинация на голямото вътрешно пространство, можете да сте напълно сигурни, че ще изпитате истинско удоволствие при управлението на Пежо 307. Няма да се изморите от дългите разстояния и те няма да са проблем за вас и спътниците ви.

Въпреки че се намира в компактния клас, в Пежо 307 спокойно могат да се настанят до 3-ма човека и това да не наруши комфорта на пътуването им.

Завиден багажник при колите от този модел

Пежо под наемБагажникът е със завидните 350л и с тази характеристика попада в доста напред в класацията на класа, в който се намира. Французите са се погрижили да осигурят голяма и просторна площ, която да допълни пространствената концепция на Пежо 307.

Поведението на пътя е много стабилно и абсолютно предвидимо. Няма да имате никакви проблеми при движението, защото самия автомобил се управлява с голяма лекота. Окачването допринася още повече за комфорта на пътуването ви.

Дизеловият двигател на Пежо 307 се слави с икономичност, тих и спокоен ход. Допълнителен бонус, който ще получите, ако наемете този евтин автомобил от Юнивърсъл Кар Рент е ниският разход на гориво от градско и извънградско шофиране.

Централен Офис
02 417 35 35
0700 89 0 83
booking@uni-carrent.com
ул. Неделчо Бончев 10
Офис "Позитано"
+359 2 417 35 35
booking@uni-carrent.com
ул. Позитано 9B София, България
This site uses cookies. Learn more here.
Приеми
This site uses cookies. Learn more here.
Приеми