Tesla S85 под наем за абитуриентски бал или сватбено тържество

Tesla под наем в София

Тесла - технология от бъдещето

Само и единствено в автопарка на Юнивърсъл Кар Рент, може да намерите Тесла модел S 85 под наем. Ние ви предлагаме само срещу 500 лв., да наемете автомобила с личен шофьор за вашият абитуриентски бал или сватбено тържество. 

Както знаете този автомобил е атрактивен със своя дизайн и това ви гарантира, че няма да останете незабелязани. Всеки ще се обърне след Вас, за да се наслади на красивата гледка. 

Юнивърсъл Кар Рент ви предлага луксозния електроавтомобил от последно поколение Tesla Model S85 под наем за абитуриентски бал или сватба. Tesla Model S85 е уникален във всяко едно отношение, а именно със своята визия и отлични технически характеристики, с които другите автомобили от класа, може само да завиждат. Той се задвижва изцяло с електричество и се отличава с дългия си пробег от около 430км с едно зареждане. 
Луксозен автомобил Tesla Model S, е отличен избор за наем на автомобил от луксозния клас . Автомобилът разполага с множество екстри и дизайн от най-висок клас. Купето е удобно и изключително луксозно. Оборудван е с най-новите технологии и екстри. Изключителната премиум изработка в комбинация с два електродвигателя и впечатляващата мощност 362 к.с, правят шофирането уникално преживяване.

тесла под наем за сватба
Тесла под наем за сватба. Красиво украсена от нас

Тук може да видите реални снимки на автомобила, който може да наемете от нас.  

Какво включва цената от  500 лв.:

  • Наем до 5 часа 
  • Шофьор
  • ДДС

Може да използвате формата за резервация отдолу или да ни  позвъните на телефон 0700 89 0 83

 

СВЪРЖИ СЕ С НАС