Tesla S85 под наем за абитуриентски бал или сватбено тържество

 

Само и единствено в автопарка на Юнивърсъл Кар Рент, може да намерите Тесла модел S 85 под наем. Ние ви предлагаме само срещу 500 лв., да наемете автомобила с личен шофьор за вашият абитуриентски бал или сватбено тържество. Както знаете този автомобил е атрактивен със своя дизайн и това ви гарантира, че няма да останете незабелязани. Всеки ще се обърне след Вас, за да се наслади на красивата гледка.


Тесла - технология от бъдещето

Юнивърсъл Кар Рент ви предлага луксозния електроавтомобил от последно поколение Tesla Model S85 под наем за абитуриентски бал или сватба. Tesla Model S85 е уникален във всяко едно отношение, а именно със своята визия и отлични технически характеристики, с които другите автомобили от класа, може само да завиждат. Той се задвижва изцяло с електричество и се отличава с дългия си пробег от около 430км с едно зареждане. 

Луксозен автомобил Tesla Model S, е отличен избор за наем на автомобил от луксозния клас . Автомобилът разполага с множество екстри и дизайн от най-висок клас. Купето е удобно и изключително луксозно. Оборудван е с най-новите технологии и екстри. Изключителната премиум изработка в комбинация с два електродвигателя и впечатляващата мощност 362 к.с, правят шофирането уникално преживяване.

 Тук може да видите реални снимки на автомобила, който   може да наемете от нас.  

 Какво включва цената от  500 лв.:

  1.  Наем до 5 часа 
  2.  Шофьор
  3.  ДДС

 Може да използвате формата за резервация отдолу или да        ни  позвъните на телефон 0700 89 0 83

 

СВЪРЖИ СЕ С НАС

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми