Лекотоварните автомобили – всичко нужно на една ръка разстояние

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Съвременните лекотоварни автомобили, като ванове и бусове, са универсалните превозни средства, които предоставят едновременно офис на колела, хамалски услуги, детска градина и подвижен оазис за къмпингуване, както е в специалните версии.

Един от безспорните таланти на тези превозни средства е възможността да качват голям брой хора или огромен товар.

Фолксваген Тоуран автоматик

Така например многофункционалните модели на Volkswagen, като миниванът Фолксваген Тоуран автоматик, са идеални за транспортирането на огромни товари със сгънати или извадени седалки. Той ще побере цялото семейство за дългата ваканция, заедно с целия съпътстващ антураж от багаж и домашни любимци.

Въпреки, че комбитата и SUV автомобилите конкурират вановете, истината е, че все още никой не може да ги измести от първото място по отношение на практичността.

Десетки ниши и кутии за дребни предмети, висок таван улесняващ достъпа да детските столчета например, възможност за три реда седалки и гарантирано голям багажник. Изглежда, че миниванът е точното средство за постигане на семейното щастие. Един от моделите, в който цялото семейство ще се влюби е Опел Зафира.

Опел Зафира

С този модел още през 1999 г. германците доказват, че могат да правят практични семейни автомобили. От дебюта си Зафира е сред най-предпочитаните седемместни ванове на пазара, като запазва своята мултифункционалност, оценена от бизнеса и семейната аудитория. Сещевременно еволюцията му е впечатляваща. Така автомобилът увеличава и своята популярност, като до момента са продадени над 2.7 милиона бройки.

Поддръжката е евтина, изпълнението чаровно, а механиката – надеждна.

Товарните автомобили

Едновременно с деловите или семейните пътувания, какво би бил съвременният бизнес без лекотоварните модели, като ванове и микробуси? Или иначе казано автомобилите, които изкарват парите.

Очакванията са през следващите няколко години продажбите на лекотоварните автомобили в Европа да скочат почти двойно, най-вече заради бума на онлайн търговията. Новите модели предназначени за бизнеса ще стават все по-впечатляващи. Доскоро от тях се очакваше преди всичко да са надеждни, за да вършат работата, за която са предназначени – превоз на хора и товари. Днес това не е достатъчно. Освен практични и ефективни, съвременните товарни превозни средства имат ефектен дизайн, като същевременно предлагат удобството и сигурността на модерния лек автомобил.


Заявете вашето мултифункционално превозно средство под наем на топ цена от рентакар компания Юнивърсъл Кар Рент в София.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми