Топ 3 ексклузивни лимузини за вашия абитуриентски бал

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Представяте ли си вашия специален ден, като паметно събитие? Сега може да го превърнете точно в това, което искате с луксозна кола под наем от Юнивърсъл Кар Рент. Лимузините в нашия автопарк ще допринесат за неповторимата атмосфера на абитуриентския ви бал, създавайки още повече поводи за усмивки. Вижте 3 ексклузивни предложения за луксозни автомобили под наем и изберете този, който пасва на вашия темперамент и търсения ефект.

MERCEDES BENZ S-CLASS под наем

MERCEDES BENZ S-CLASS под наем

Mersedes Benz S-Class вероятно е най-модерната кола на планетата, с прецизно инженерство, новаторски технологии и интериор. За всеки, който търси голям седан, оборудван с всичко и можещ всичко, S-класата е еталон.

Предлаганият от Юнивърсъл Кар Рент Mercedes Benz S-Class 500, е определян като най-добрият в своя клас и най-завършеният пътнически автомобил в историята.

Тук фокусът е поставен върху комфорта и абсолютното спокойствие в купето, и резултатът е поразителен. Никога досега водачът не се е чувствал така отдалечен от външния свят и същевременно свързан с колата по изключително полезен начин. А това е преценено до съвършенство. Всеки аспект поставя нови стандарти: контрол на тялото, средно и високоскоростно каране, положение на главата за пълна отмора. Този автомобил ще ви принуди да се отпуснете, така че единствената ви грижа по време на пътуването да е забавлението.

Вътрешната среда в купето е достъпна, както никога преди това. Дизайнът е интуитивен с многофункционално управление. 7-степенната скоростна кутия развива 388 к.с. при 6000 об / мин, а ускорението е забележително.

Безопасността при Mercedes S-Class, е базирана върху брилянтна система за контрол на сцеплението, която позволява до известна степен приплъзване и най-фината намеса, която можете да си представите.

Заявете Mercedes S-Class САМО СЕГА от Юнивърсъл Кар Рент и бъдете звездата на вашия абитуриентски бал. Свържете се с нас на  www.uni-carrent.com или позвънете на 0700 89 0 83.

AUDI A8 4.2 под наем

AUDI A8 4.2 под наем

Audi A8 4.2 под наем се отличава с двойното предаване и алуминиевата каросерия.

Лимузината предлага огромно вътрешно пространство на пасажерите, а благодарение на пневматичното окачване, возенето е меко и комфортно.

Audi A8 е лек, изстрелва се бързо и динамично. В същото време е снабден с различни системи за безопасност. Двойното предаване гарантира отличното сцепление на гумите, ESP системата е балансирана перфектно и се включва в точния момент.

Автомобилът има 6-степенна автоматична трансмисия, навигация, серво управление и мултифункционален волан.

Audi A8 4.2 от Юнивърсъл Кар Рент е оборудвана с ксенонови фарове, халогенни фарове, тракшън контрол, ABS, парктроник и много други системи, които гарантират надеждност, сигурност и блясък.

INFINITI QX70 - луксозен джип под наем

INFINITI QX70 - луксозен джип под наем

Автомобилът впечатлява с елегантната си линия. Американското списание News and World Report определя Infiniti QX70, като „най-добрият луксозен компактен кросоувър за цената си“ и получава възхищението на конкурентите от своя клас.

Моделът изпреварва повечето от тях с впечатляващ екстериор, стилен и изтънчен интериор, сигурност и динамичност.

Коженият салон е богато оборудван и предоставя много повече удобство, отколкото ще предположите. Автомобилът е създаден да увеличи удоволствието от шофирането на много високо ниво.

Infiniti QX70 е снабден с 3-литров турбодизелов двигател, с мощност 238 к.с, но е повече от безопасен. От Nisan са се погрижили да го снабдят с множество системи, които осигуряват активна и пасивна сигурност на шофьора и спътниците му:

  • Система, сигнализираща при напускане на лентата;
  • наличие на автомобил в сляпата точка;
  • адаптивен круиз-контрол;
  • система за панорамно наблюдение;
  • система за намеса при опасност от сблъсък и др.

Звездният миг е все по-близо! Какъв по-добър повод да наемете луксозен автомобил от деня, в който младият човек напуска класната стая и се впуска в голямото приключение, наречено живот. Нека стартът бъде впечатляващ и шеметен. 

Юнивърсъл Кар Рент предлага на своите клиенти възможността да наемат шофьор, като допълнителна услуга.


Заявете луксозен автомобил под наем от Юнивърсъл Кар Рент в София, винаги при отлични условия или се свържете с наш представител за допълнителна информация.

Вижте още: 7 задължителни съвета за безопасност по време на абитуриентските балове.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми