Резервирай кола под наем

Луксозни коли под наем в София

Юнивърсъл Кар Рент предлага на своите клиенти възможността за наем на луксозен автомобил под наем в София на достъпни цени и условия. Разполагаме с голямо разнообразие от луксозни коли под наем. При нас можете да наемете, както луксозен седан под наем, така и луксозен джип под наем. Предлагаме също услугата Луксозна кола под наем с шофьор, подходящи за изискани събития и делегации. Предпочитани варианти за наем на луксозен автомобил под наем са: БМВ Х5Мерцедес S-classИнфинити QX70 и Land Rover Range Rover Sport.

Ако се нуждаете от допълнителна информация или съдействие, можете да се свържете с нашите консултанти на 02 417 35 35 или 0700 89 083, за да направите най-добрия избор на кола под наем според вашите конкретни нужди.

Прочети повече

 

Луксозни коли под наем – една услуга с много ползи за клиента

 

Макар доскоро да се смяташе за опция, достъпна единствено за богатите и привилегированите, услугата „Луксозни коли под наем“ всъщност се използва от все по-широк кръг от хора през последните години. Сравнително достъпните цени, които предлагат водещите компании на пазара, вече позволяват на голям брой потребители да се възползват от преимуществата на тази услуга. Преимущества, които са много и разнообразни. Поръчването на луксозни коли под наем ще ви позволи да изживеете пълноценно важните събития и хубавите моменти в своя живот, както и да си осигурите максимално спокойни, безопасни и комфортни пътувания.

 

Вашият комфорт е на първо място! Залагайки на луксозни коли под наем, вие поставяте своя комфорт на първо място. Новите модели луксозни коли под наем са с предвидено необходимото вътрешно пространство за шофьора и пасажерите, добре балансиран интериор, както и удобни седалки, позволяващи ви да се отпуснете и насладите в пълна степен на пътуването. В допълнение, повечето луксозни коли под наем разполагат с модерни и иновационни системи за управление, благодарение на които шофирането протича съвсем гладко, а безопасността на вас и близките ви хора е гарантирана.  

 

Възможност да се преставите безупречно пред когото трябва! В живота на всеки човек има важни моменти и събития, по време на които той държи да се представи безупречно. Такива са както личните празненства и мероприятия, така и ключовите бизнес срещи и ангажименти, от които до голяма степен зависят вашите бъдещи перспективи в професионален план. Услугата „Луксозни коли под наем“ е изключително полезна в подобни случаи. Добре подбраните луксозни коли под наем ще ви помогнат да изглеждате изискано и стилно, и да оставите впечатленията, които желаете, у отсрещната страна.

 

Допълнителни услуги на разположение според вашите нужди! Фирмите, занимаващи се с отдаване на луксозни коли под наем, са способни да ви предоставят редица допълнителни услуги в зависимост от вашите моментни нужди. При посещение на изисквани събития или посрещане на важни делегации например бихте могли да си поръчате луксозни коли под наем с шофьор. Той ще се погрижи изцяло за комфортното и сигурно пътуване до желаната дестинация на вас и вашите гости. 

 

 

По какви поводи най-често се залага на луксозни коли под наем?

 

Както отбелязахме в самото начало на текста, употребата на луксозни коли под наем вече е доста широко разпространена и свързана с най-различни поводи и събития. И все пак бихме могли да откроим няколко предназначения, за който най-често се използват поръчваните луксозни  коли под наем. Сред тях са абитуриентските балове, сватбите, както и корпоративните срещи и мероприятия.

 

Луксозни коли под наем: Абитуриентски балове – едва ли ще изненадаме някого, ако кажем, че абитуриентските балове са неразривно свързани с услугите по отдаване на луксозни коли под наем. Истината е, че абитуриентският бал е паметно събитие в живота на всеки човек, отбелязващо неговия преход от детството към зрелостта. Събитие, което той държи да прекара по възможно най-добрия начин, наслаждавайки се на незабравими моменти със своите верни другари от училище. Залагането на луксозни коли под наем спомага за внасянето на неповторим стил и атмосфера в абитуриентския бал и осигуряването на наистина шеметен финал на безгрижните тийнейджърски години.

 

Луксозни коли под наем: Сватби – сватбата е друго вълнуващо и незабравимо житейско събитие, за което определено си заслужава да се наемат най-добрите модели луксозни коли под наем. Тя дава началото на вашето съжителство с любимия човек, както и на семейството, което ви предстои да изградите с него. В същото време на сватбата се създават множество щастливи спомени с всички значими за младоженците хора, споделящи вълнението и емоцията им. Избраните за това събитие луксозни коли под наем трябва да впечатляват със своята привлекателност и стил, и да допринесат за незабравимото прекарване на присъстващите.

 

Луксозни коли под наем: Корпоративни срещи и мероприятия - често се налага употребата на луксозни коли под наем и при корпоративни срещи и мероприятия. Съвсем естествен е стремежът да се представите в максимално положителна светлина по време на срещи с важни клиенти или бизнес партньори. Поръчването на луксозни коли под наем ще осигури по-официална атмосфера и по-голяма елегантност на съответното корпоративно мероприятие. Подходящите модели луксозни коли под наем биха могли да са значим елемент от цялостната обстановка, която се опитвате да изградите и която би ви помогнала да реализирате успешно своите професионални планове и цели.    

 

Можете да си поръчате луксозни коли под наем както за споменатите типове събития, така и за всякакви други поводи и мероприятия, за които смятате, че ще ви бъде от полза залагането на тази услуга.

 

Луксозни коли под наем от Юнивърсъл Кар Рент

 

Луксозни коли под наем от Юнивърсъл Кар Рент: Опит и разбиране нуждите на клиента - Юнивърсъл Кар Рент е компания с над 10-годишен опит в rent a car обслужването. Ние разбираме добре нуждите на нашите клиенти и се стремим да им предоставяме услуги и планове, които оптимално ще отговорят на тези нужди. Ще ви предложим индивидуални оферти за използване на луксозни коли под наем, съобразени с вашите изисквания и ангажименти. 

 

Луксозни коли под наем от Юнивърсъл Кар Рент: Автомобили от първокласни марки – в рамките на услугата „Луксозни коли под наем“ предоставяме на клиентите си автомобили от първокласни марки, в чието качество и надеждност сме абсолютно сигурни. Сред най-популярните в каталога ни модели луксозни коли под наем са БМВ Х5, Мерцедес S-class, Инфинити QX70 и Land Rover Range Rover Sport.

 

Луксозни коли под наем от Юнивърсъл Кар Рент: Конкурентни цени и ясни условия – при нас ще получите максимално конкурентни и достъпни за българския пазар цени по отношение на услугата „Луксозни коли под наем“. Можете също така да сте сигурни, че ще ви бъдат предоставени ясни условия за използване на луксозни коли под наем и няма да се сблъскате с никакви скрити такси или плащания впоследствие.

 

Луксозни коли под наем от Юнивърсъл Кар Рент: Опция за професионален шофьор – предлагаме ви опция за поръчване на луксозни коли под наем с професионален шофьор. Разполагаме с висококвалифицирани, опитни и добре обучени шофьори, които знаят как да се погрижат за вашето комфортно и безгрижно пътуване.

Луксозни коли под наем – една услуга с много ползи за клиента

По какви поводи най-често се залага на луксозни коли под наем?

Луксозни коли под наем от Юнивърсъл Кар Рент


Наем на луксозна кола в София е напълно реален само при нас!

Филтър 
  • категория
  • производител
  • места
  • гориво
  • климатик
  • скоростна кутия
  • цена
Renault Megane E-Tech
Скорости: автоматични
Гориво: Електричество
Брой места: 4+1
Брой врати: 5
за 10+ дневен наем
Tesla Model Y AWD LR
Скорости: автоматик
Гориво: Електричество
Брой места: 4+1
Брой врати: 5
2023
Резервирай от 130.00 /ден
за 20+ дневен наем
Фолксваген Пасат
Скорости: механични
Гориво: дизелов дв.
Брой места: 4+1
Брой врати: 4
за 20+ дневен наем
Ауди А4
Скорости: автоматик
Гориво: дизелов дв.
Брой места: 4+1
Брой врати: 4
за 30+ дневен наем
Мерцедес Е-клас
Скорости: автоматик
Гориво: дизелов дв.
Брой места: 4+1
Брой врати: 4
за 20+ дневен наем
БМВ Х5 3.0d x-Drive
Скорости: автоматик
Гориво: дизелов дв.
Брой места: 4+1
Брой врати: 5
за 30+ дневен наем
Инфинити QX70
Скорости: автоматик
Гориво: дизелов дв.
Брой места: 4+1
Брой врати: 5
за 20+ дневен наем
Ауди Q5
Скорости: автоматик
Гориво: бензин
Брой места: 4+1
Брой врати: 5
за 30+ дневен наем
Jeep Grand Cherokee
Скорости: автоматик
Гориво: дизелов дв.
Брой места: 4+1
Брой врати: 5
за 20+ дневен наем
Land Rover Range Rover SPORT
Скорости: автоматик
Гориво: дизелов дв.
Брой места: 4+1
Брой врати: 5
Резервирай от 190.00 /ден
за 20+ дневен наем

Новини


Миниван под наем от Universal Car Rent

Пътуванията са винаги по-интересни, когато пътуваме със семейство или приятели. Нашата фирма за отдаване на коли под наем Universal Car Rent предлага миниван под наем в София за бъдещото Ви пътуване. Разполагаме с нови, последен модел миниванове и бюджетни миниванове, които може да наемете на ниски цени. Възможна е опцията кола под наем за пътуване в чужбина. В тази статия ще Ви дадем няколко причини да изберете нашите услуги при наемане на миниван.
Научи повече
<?echo $companyName . __(' logo')?>

Бус под наем от Universal Car Rent

Universal Car Rent предлага на своите клиенти опцията за наемане на бус в България или наем на бус с пътуване в чужбина. Имаме 11 години опит в сферата на отдаване на автомобили, като разполагаме с коли от икономичен клас до луксозни бусове/коли. Ето няколко причини, защо бихте искали да наемете бус под наем от нас.
Научи повече
<?echo $companyName . __(' logo')?>

Най-добрите автоматични коли под наем по класове

Автоматик автомобили под наем бива най-търсеният клас автомобили във всички фирми за отдаване на коли под наем. В тази статия ще разгледаме най-добрите коли под наем с автоматични скорости по класове, които предлага Universal Car Rent.
Научи повече
<?echo $companyName . __(' logo')?>
Виж всички (157)
Централен Офис
02 417 35 35
0700 89 0 83
booking@uni-carrent.com
ул. Неделчо Бончев 10
Офис "Позитано"
+359 2 417 35 35
booking@uni-carrent.com
ул. Позитано 9B София, България
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми