Бус под наем от Universal Car Rent

Universal Car Rent предлага на своите клиенти опцията за наемане на бус в България или наем на бус с пътуване в чужбина.  Имаме 11 годишен опит в сферата на отдаване на автомобили под наем, като предлагаме коли от икономичен до луксозен клас бусове/коли. Ето няколко причини, защо бихте искали да наемете бус под наем от нас.

  • Разполагаме с голям автопарк от нови бусове, които са с екслузивно оборудване и са на малък пробег километри. В зависимост от нуждите Ви, имаме както бусове с ръчни скорости, така и бусове с автоматични скорости. Според това колко пътника ще използват автомобила, имаме 8 местни бусове от марка Мерцедес и 9 местни бусове Форд Турнео Къстъм и Опел Виваро.
  • Предлагаме услугата бус под наем с шофьор за пътуването Ви в България или чужбина. Шофьорите ни са добре подготвени, с добри шофьорски умения и високо ниво на говорене на английски език. Имаме също така опит в ВИП трансфери на делегации и участие в кортежи. Работили сме с посолствата на държави като : Франция, Турция, Русия, Ливан, Катар и др.
  • Позволено е използването на бус под наем с пътуване в чужбина. Възможно е да се отива с колите ни в почти всяка точка на Европа. Таксите за допълнителна застраховка при пътуване в чужбина са еднократни и на добри цени. Много популярна дестинация за нашите бусове под наем са Италианските Алпи.

Може да посетите страницата за бусове под наем, където ще добиете повече информация за тях, както и реални снимки. Не се колебайте и подсигурете пътуването си с надежден автомобил от нас !