Бус под наем от Universal Car Rent

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Universal Car Rent предлага на своите клиенти опцията за наемане на бус в България или наем на бус с пътуване в чужбина.  Имаме 12 години опит в сферата на отдаване на автомобили под наем, като разполагаме с коли от икономичен до луксозен клас бусове/коли. Ето няколко причини, защо бихте искали да наемете бус под наем от нас.

  • Разполагаме с голям автопарк от нови бусове, които са с екслузивно оборудване и малък пробег километри. В зависимост от индивидуалните предпочитания на клиента, можем да осигурим бусове с ръчни скорости и бусове с автоматични скорости. Според броя на пътниците, които ще използват автомобила, имаме 8-местни бусове от марка Мерцедес Виално и 9-местни бусове Форд Турнео Къстъм и Опел Виваро.
  • Предлагаме услугата бус под наем с шофьор за пътуването ви в България или чужбина. Шофьорите ни са добре подготвени, с добри шофьорски умения и високо ниво на говорене на английски език. Имаме също така опит във ВИП трансфери на делегации и участие в кортежи. Работили сме с посолствата на държави като: Франция, Турция, Русия, Ливан, Катар и др.
  • Позволено е използването на бус под наем с пътуване в чужбина. С нашите коли е възможно да достигате почти всяка точка на Европа. Таксите за допълнителна застраховка при пътуване в чужбина са еднократни и на добри цени. Много популярна дестинация за нашите бусове под наем са Италианските Алпи.

Посетете страницата за бусове под наем, където ще намерите повече информация за тях, както и реални снимки. Не се колебайте и подсигурете пътуването си с надежден автомобил от нас!

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми