Кола под наем в София – лесно и бързо

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Ще пътувате в България по бизнес? Очаква ви ваканция със семейството ви в родината и планирате море в Гърция? Или колата Ви изостави насред столицата по средата на учебната година или важно пътуване? Преди да позвъните на приятел за помощ, потърсете кола под наем в София, която да ви служи вярно, макар и кратко, без излишни притеснения за сигурността, застраховката и личното удобство. 

Ще ви представим защо и как да наемете автомобил от висок клас, евтина кола, електроавтомобил, джип, ван или бус под наем от нас. Процесът е дигитализиран, разполагаме със служители, които говорят английски и руски език. Офисите ни работят от 10 до 18 часа. Не на последно място, имаме предложения, които отговаря на изискванията на хората от бизнеса, на приключенците, на семействата. 

24 часа предварително

Препоръчваме ви да заявите желания от Вас автомобил до 24 часа преди нужната Ви дата и час. Чрез онлайн платформата ни можете да проверите какви автомобили са налични за датите, които Ви интересуват. След това ще Ви се отвори онлайн форма, в която да изберете дестинация - България или чужбина.  Ще видите, че предлагаме и детски столчета, Wi-Fi модем, различни видове допълнителни застраховки, втори шофьор при необходимост, GPS навигация, вериги за сняг. 

За да спестите време при оформяне на договора за наем, можете да се възползвате от услугата UniExpress, която спестява до 15 минути при получаването на автомобила. С предварителното въвеждане на данните от Вашата лична карта и книжка, бързо ще потеглите към Вашата дестинация.

Когато попълните нужните данни, потвърдете избора си и с един клик и Вашата заявка ще е при нас. Ако имате допълнителни въпроси, пишете по имейл: booking@uni-carrent.com или позвънете на тел. 0700 89 0 83.

Какви документи да подготвите?

Няколко важни условия да наемете автомобил при нас: 

  • Трябва да имате поне 5 години стаж на волана. Ако сте гражданин на ЕС, е достатъчно да ни представите шофьорска книжка и лична карта. Ако сте гражданин на страна извън ЕС, е необходимо  и международно свидетелство.
  • Кредитна или дебитна карта задължително се предоставя на място, за да се плати наема и да се блокира гаранционен депозит.

Можете да наемете автомобил и на името на фирма, за което ще Ви издадем фактура. Изискването за кредитна/дебитна карта, както и за стажа на шофьора остават. 

Безплатно взимане и връщане от всяка точка на София

Взимането и прибирането е безплатно за Вас. Ще Ви доставим колата на адрес, който ни посочите в София. Ако пристигате със самолет, ще Ви чакаме на терминала. Ще Ви чакаме и в нашите офиси на ул. Неделчо Бончев 10 и ул. Позитано 9 от 10 до 18 часа. Същото важи и за адреса на  връщането, което се уговаря предварително. Ще получите автомобила си зареден, и се очаква да се върне зареден.

 

Застраховката е наша отговорност! 

Стандартната цена включва базова застраховка, при която клиентът носи материална отговорност, в размера на гаранционния депозит, при настъпила щета. Има опция за сключване на допълнителна застраховка, чрез която се освобождавате от материална отговорност при настъпила щета. 

Съветваме Ви да се възползвате от възможностите за друг вид застраховки при инцидент, както и да се запознаете с протокола на действие при евентуална катастрофа или друга ситуация. При злополука е нужно първо да бъдем уведомени за настъпилия инцидент, да бъде попълнен двустранен протокол за настъпило ПТП или да бъдат уведомени органите на реда при евентуална нужда. Ако е нужно, ще Ви осигурим заместващ автомобил при авария.

 

От София до Европа

С нашите автомобили можете да пътувате, без да плащате винетен стикер за магистрали из цяла България. Ако планирате пътуване извън граница, трябва предварително да ни уведомите. 

При пътуване извън границите на Република България се заплаща такса за допълнителна застраховка и се издава отделна зелена карта и пълномощно. Препоръчваме Ви, с наближаването на сезона за активни пътувания в Гърция, Турция, Сърбия, да заявите навреме нужната Ви кола, тъй като издаването на документите изисква време, а интересът е голям. 

 

Безплатни екстри и актуална информация за приятно пътуване!

Няколко важни подробности: докато използвате нашия автомобил, Вие можете да паркирате на охраняван паркинг безплатно. Грижим се и за Вашето удобство и сигурност. 

Ще получите напълно безплатно и възможността да посочите втори допълнителен шофьор. Така ваш приятел или роднина ще може да се възползва от наетия автомобил, при същите условия. 

 

Не на последно място, ако търсите актуална информация за забележителности в България, за промени в правилника за шофиране, зелена/синя зона, каквото друго е свързано с безопасността и удобството на Вашето пътуване в София и в страната, ще го откриете в блога ни, или при запитване по имейл. Желаем Ви безопасно и спокойно пътуване с нашите автомобили!

Опел Зафира Таурър
Скорости: механични
Гориво: дизелов дв.
Брой места: 5+2
Брой врати: 5
за 30+ дневен наем
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми