Безаварийно по пътищата на България

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Често притеснението на наемателите на рент а кар автомобили е какво ще се случи, ако възникне повреда, пътен инцидент, кражба, пожар, спука се гума, възникне нужда от поддръжка или има щети по колата. Ние отговаряме на този въпрос кратко и ясно: ремонтът и пълното техническо обслужване оставете на нас, а вие шофирайте спокойно, комфортно и в пълна безопасност, като застраховате пълно автомобила.

 

Технически изправни автомобили с неограничен пробег

Ние ви предлагаме пълната гама автомобили – от евтини до висок клас, мини ванове и пътнически автобуси, които са преминали техническа проверка, и са напълно безопасни. Но, разбира се, винаги може да настъпи авария, или инцидент, при който да се наложи професионална намеса. Моля, прегледайте внимателно условията на договора ни за конкретните изисквания и действия.

 

Застраховките са важни!

В базовата ни цена са включени задължителните за всички автомобили винетка и застраховка "Гражданска отговорност" и „Автокаско“ и застраховка - "Отговорност до сумата на депозита“. Ако сключите допълнителна застраховка Full protection „Супер застраховка“ за 5 евро на ден, получавате пакета "Super CDW" плюс TР и допълнителна застраховка, които са полезни при инцидент или щета.

Според условията на договора, наемателят е отговорен до размера на депозита при ПТП, щета или кражба, в случай че не е заплатил допълнителната такса и спазил Закона за движението по пътищата. Със сключването на тези застраховки получавате правото на безплатна пътна помощ, заместващ автомобил при авария, гарантирано връщане на депозита при инцидент. Безплатната пътна помощ важи в рамките на България.

Препоръчваме ви допълнителните застраховка за стъкло и гуми, защото при щета по гуми и шаси, предно стъкло, може да бъдете таксувани допълнително. Ако имате сключена „Супер застраховка”, няма да Ви бъде начислена допълнителна такса.

С пакета „Защита при кражба“ (TP), ако колата бъде открадната, най-високата сума, която ще платите за разходите за подмяна, покрити от полицата, е самоучастието Ви в застраховката срещу кражба. За ваше спокойствие с нашите коли имате право на безплатен престой на охраняем паркинг.

 

Какво да правим при инцидент, щета, кражба, пожар?

В случай на пътно произшествие, кражба, щета, злополука или какъвто и да е инцидент, е важно да спазвате протокола, разписан в Закона за движение на пътищата. Повикайте КАТ, уведомете ни веднага, като ни съобщите  всички факти, обстоятелства и данни /имената на свидетели и др./. Окажете пълно съдействие на полицията за издаване на Протокол за ПТП, който трябва да ни предадете в 3-дневен срок от настъпването на събитието. Най-късно до 5-ия ден след събитието ни предоставете и автомобила за оглед и снимки от застрахователната компания.

Такса „Освобождаване от отговорност“ - „SCDW+TP“ ви освобождава от отговорност за произшествието само при представяне на протокол от КАТ, връщане на всички документи и ключове на автомобила и не важи при управление след употребата на алкохол, наркотици или други упойващи вещества. При инцидент, щета, пожар или кражба на територията на България ще ви предоставим заместващ автомобил, за който дължите наем. Депозитът ви ще бъде възстановен в пълен размер.

Дължите пълна материална отговорност за обезщетяване в пълен размер за претърпени вреди и щети при пътен инцидент или щета по ваша вина, пожар или счупване на стъкло при липса на Констативен протокол или служебна бележка от КАТ.

Желаем ви безопасно и безаварийно пътуване! Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на следния адрес: booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83. 

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми