Дългосрочно кола под наем? Защо не!

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Понякога животът ни изненадва неприятно с повреда по колата, кражба или инцидент, при които оставаме без собствен транспорт за неопределено време. Случва се и бизнесът да расте, а да нямате големи оборотни средства за закупуване на собствен автопарк. Пазарът на нови и стари коли е свит, а собственият транспорт ви е важен.  Защо не попитате за дългосрочен наем на рент а кар автомобил или оперативен лизинг на нови и употребявани автомобили при нас? Това е отлична възможност да бъдете независими в транспорта на семейството си или при бизнеса си, докато изберете какво да купите.

Програма „Заместващ автомобил“

Ако претърпите авария или инцидент на пътя, следващата мисъл след като видите щетите, е: „А сега какво ще карам?“. Ние ви предлагаме да се възползвате от програмата „Заместващ автомобил“. С нея ще получите нужния ви автомобил на префенциални цени за дълъг период с намален гаранционен депозит. Ако сте от София, ще получите безплатно рент а кар колата още в сервиза, в който сте оставили вашата, или на адрес у дома, в офиса. Ако сте на пътя, можете да оставите на нас грижата за репатриране на вашия автомобил на преференциални цени.

Знаем, че ремонтът на автомобила и огледите на коли за покупка рядко вървят по план, така че при необходимост можете да удължите срока на наема. Когато сте готови отново да шофирате собствен автомобил, ние ще приберем безплатно наетия автомобил от ваш адрес или сервиз в гр. София.

Условията за наем на автомобила са стандартни и са описани в договора. Във формата за заявка ще прегледате кои застраховки са включени в базовата такса, кои рискове покриват допълнителните застраховки. При пътуване извън граница трябва да ни заявите това предварително.

Оперативен лизинг

Оперативният лизинг, който предлагаме, представлява дългосрочен договор за наем на автомобил или джип. Стандартият срок на договора е от 12 до 36 месеца. По този начин може да осигурите самостоятелен собствен транспорт с рент а кар кола, която след изтичане на договора, да закупите на остатъчна стойност, договорена предварително.

Тази опция е подходяща за тези от вас, които трудно правят избор на автомобил за покупка или харесват определен модел, който не се намира лесно на пазара. Нашият каталог предлага коли, които с пълно сервизно обслужване, с пълно автокаско и с включена  застраховка „Гражданска отговорност“.

С нашето предложение за оперативен лизинг, което включва всички стандартни такси, процедури за поддържане на автомобила - смяна на гумите, винетка, пътен данък, ГТП, намалявате до минимум ангажиментите си по подръжката. При повреда или техническа неизправност ние ще заменим колата с друга. Това е голямо улеснение за семействата и за малките бизнеси, които имат много други разходи и проблеми за решаване.

Всеки договор е индивидуален, но се базира на стандартен договор, с тази разлика, че се гарантира с депозит, равен на три месечни вноски. Вноските се признават за разход на фирмата в целия си размер. Заплащате такса само за реалния период, през който ползвате превозното средство. Даваме ви възможност за ползване на ДДС при автомобили над 6+1, лекотоварни и товарни.

Разгледайте стандартния ни договор и ще видите, че са предвидени допълнителни застраховки и опции, клаузи, които при добросъвестно шофиране ви освобождават от стреса при покриването на щети.  Това е отличен вариант за бизнеса и семействата, които искат да се ползват дългосрочно с комфорта на самостоятелен транспорт в града, в България и Европа, с услугата рент а кар.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми