На ваканция в чужбина с рент а кар автомобил

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Да, възможно е! Можете да вземете кола под наем в България и да отидете на море в Гърция, ако заявите това навреме. Това е важно, за да можем да издадем „Зелена карта“ на автомобила, както и да оформим нужните документи.

Изисквания за резервация при пътуване в чужбина

За да резервирате кола под наем за пътуване отвъд граница, е нужно освен да имате стандартните валидна шофьорска книжка, лична карта, паспорт – ако пътувате извън ЕС, да ни представите кредитна карта за блокиране на гаранционен депозит. Трябва да имате навършени 23 години, както и поне 5 години стаж на волана. Тези изисквания за възраст, шофьорски умения и документи важат и за евентуален втори водач.

Такси

Ако ще пътешествате извън България, към наема на автомобила се начисляват такса „Пътуване в чужбина“ -  в договора се отбелязва като „Travelling abroad tax“. Еднократната такса варира според дестинацията, към която се насочвате. Цената е 70 евро за Република Северна Македония, Румъния и Сърбия, достига 90 евро за Хърватия, 100 евро за Южна Гърция и 150 -  210 евро за различните части на Италия. В пълномощното за управление в чужбина се вписват страните, за които е платена таксата.

Ако планирате пътуване до други страни, извън изброените в падащото меню на формуляра, се свържете с нас по имейл на booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83

Допълнителни застраховки, пътна помощ и други подробности

При пътуване в чужбина ви препоръчваме освен базисните застраховки, да разгледате и допълнителните опции. Имайте предвид, че за чужбина не предлагаме безплатна пътна помощ. Също така моля прочетете условията на договора, свързани с неправомерно излизане от страната с наетата кола, или инцидент - Условия за наемане на автомобил (uni-carrent.com).

Наемателят няма право да напуска границата на България с наетия автомобил, без да е изрично упълномощен за това в отделно пълномощно. При нарушение заплаща обезщетение в размер на 500 евро. При иск от трети лица за периода на нерегламентираното излизане, той поема финансова отговорност за виновно причинените вреди. Всички допълнителни покрития, заплатени предварително, в този случай са невалидни. При катастрофа или щета, независимо от причината на събитието, дали е виновен или не, наемателят е длъжен да заплати всички разходи по придвижването на наетия автомобил до офис на фирмата.

Бусове и автомобили и неограничен пробег за далечни пътувания

Ние ви предлагаме автопарк от коли до бусове, които могат през зимата да поемат компанията, семейството и багажа, включително ските, за ваканция в Австрия или в Италия. През лятото можете да обиколите Европа със стил и удобство с малък автомобил, средна кола или пътнически автобус. Разгледайте предложенията ни - Кола под наем за пътуване в чужбина от Юнивърсъл Кар Рент (uni-carrent.com), които са напълно обслужени машини, с неограничен пробег.

 

Желаем ви весела и безаварийна ваканция, която се надяваме да споделите с нас! 

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми