Дългосрочният наем на кола – удобство и спокойствие на разумна цена

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Ако търсите вариант за наемане на кола за по-дълъг период, като си пестите от грижите за автомобила, разполагате с возило по ваш избор, с включени застраховки и винетка, то опитайте с вариант за рент а кар услуга за 6 месеца и за по-дълъг период.

Тази опция се търси от все повече от собственици на бизнеси, които искат надежден и изгоден транспорт за себе си или за служителите си, които командироват. Също така се предпочита от семейства, които търсят да закупят нов автомобил, но им е трудно да изберат, или искат да изпробват различен модел. Това е достъпна възможност за рент а кар кола, която пести средства от по-скъпи наеми за къси периоди или около празниците, когато търсенето е голямо. Обикновено се предлага в периода 1 септември - 31 май.

Какви са предимствата на дългосрочният наем?

Тази услуга стъпва на стандартния договор по отношение на възрастта на наемателя, напълно осигурен сервиз, застраховки и винетка за територията на България, безплатна Пътна помощ. Предлагат се обслужени автомобили от бюджетен и среден клас, до 3 години, някои от които бестселъри в своята категория. Те са подходящи както за представителни цели, така и за ежедневно шофиране със семейството, за кратки пътувания и ваканции. При заявка с рент а кар автомобила може да се излиза и в чужбина.

Важно е да се отбележи, че при дългосрочния наем има ограничение от 1500 км/месец. Тъй като периодът включва и активния есенно-зимен сезон, смяната на гумите се включва в цената и се прави от наемодателя.

Можете да се възползвате от допълнителни застраховки, както и от екстри: детски столчета, GPS, вериги, ако пътувате в планината. В предложението влиза и вариант за предоставяне на замeстващ автомобил от същия клас при инцидент или авария.

Ако харесате много колата, която шофирате, може да направите запитване за оперативния лизинг за дългосрочен договор за наем на автомобил или джип от 12 до 36 месеца.

Желаем ви приятен път! Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми