РЕЗЕРВИРАЙ ТРАНСФЕР

За други дестинации, свържете се с нас.

Трансфери

Цената на трансфер е за превозно средство (НЕ на ЧОВЕК) и включва:

  • персонално посрещане на летище;
  • без такса за закъснение на полет;
  • без такса за допълнителен багаж;
  • обслужване от врата до врата;
  • 24 часа обслужване на клиенти;
  • прозрачна цена – без скрити такси;
  • безплатни столчета за вашите деца;
  • предплатени пътни такси и застраховки;
  • гаранция за най-добрите трансферни цени.

Трансфери в България

За цени на трансфери в страна и съседните държави, можете да въведете дестинацията, дата на отпътуване и брой пътници. Системата автоматично ще изчисли най-евтиния и удобен автомобил за Вашето пътуване. Професионален шофьор ще ви посрещне и закара безопасно до избраната от Вас дестинация. Ние знаем как да се погрижим за Вашия комфорт по време на пътуването.

Трансфери в Европа

Можем да организираме за Вас трансфер с лек автомобил, миниван и пътнически автобус до всяка точка в Европа. За дестинация и цена може да направите запитване ТУК.

За да наемете евтина кола или да организирате трансфер от летището, се нуждаете само от 3 кликвания на мишката и получавате незабавна оферта. Сравнете най-добрите ни дестинации и намерете най-изгодната възможност за наем на кола от гише на наши доставчици на летището.

Юнивърсъл Кар Рент предлага частни трансфери от и до София на по-ниски цени, дори и от редовните трансфери тип “shuttle”. Нашият любезен шофьор ще Ви посрещне на уговорената трансферна зона в София с табелка с Вашето име и ще Ви заведе безопасно до съответната дестинация. Винаги следим закъсненията на полетите, за да Ви осигурим гладък и безпроблемен трансфер. Спокойствието и комфорта на клиентите са на първо място по време на трансферите. Предлагаме конкурентни трансферни цени за София, безопасност и обслужване 24/7.

София (Sofia) е столицата на България. Това е най-големият град в държавата с приблизително 1 400 000 жители (включително и предградията). Днес София е динамична източноевропейска столица, отличаваща се с уникалната комбинация от европейски и комунистически стил на архитектурата, както и с много красиви православни църкви. Нещо повече, София е смятана за една от малкото европейски столици с красива природа и развит ски курорт близо до нея – планината Витоша. Всички магистрали в България са често в ремонт.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми