РЕЗЕРВИРАЙ ТРАНСФЕР

За други дестинации, свържете се с нас.

Трансфери

Цената на трансфер е за превозно средство (НЕ на ЧОВЕК) и включва:

  • Персонално посрещане на летище;
  • Без такса за закъснение на полет;
  • Без такса за допълнителен багаж;
  • Обслужване от врата до врата;
  • 24 часа обслужване на клиенти;
  • Прозрачна цена – без скрити такси;
  • Безплатни столчета за вашите деца;
  • Предплатени пътни такси и застраховки;
  • Гаранция за най-добрите трансферни цени.

Трансфери в България

За цени на трансфери в страна и съседните държави можете да въведете дестинацията, дата на отпътуване и брой пътници. Системата автоматично ще изчисли най-евтиния и удобен автомобил за вашето пътуване.  Професионален шофьор ще ви посрещне и закара безопастно до избраната от вас дестинация. Ние знаем как да се погрижим за вашия комфорт по време на пътуването.

Трансфери в Европа

Ние можем да ви организираме трансфер с лек автомобил, мини ван и пътнически автобус до всяка точка в Европа. За дестинация и цена може да направите запитване тук

За да наемете евтина кола или да организирате трансфер от летището се нуждаете само от 3 кликвания на мишката и получавате незабавна оферта. Сравнете нашите най-добри дестинации и намерете най-изгодната възможност за наем на кола от гише на наши доставчици на летището.

Юнивърсъл Кар Рент предлага частни трансфери от и до София на по-ниски цени дори и от редовните трансфери тип “shuttle”. Нашият любезен шофьор ще Ви посрещне на уговорената трансферна зона в София с табелка с вашето име и ще Ви заведе безопасно до съответната дестинация. Ние винаги следим закъсненията на полетите, за да Ви осигурим гладък и безпроблемен трансфер. Спокойствието и комфорта Ви са на първо място по време на Вашия трансфер. Ние Ви предлагаме не само конкурентни трансферни цени за София, но и безопасност и обслужване 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

София (Sofia) е столицата на България. Това е най-големият град в държавата с приблизително 1 400 000 жители (включително и предградията). Днес София е динамична източноевропейска столица, отличаваща се с уникалната комбинация от европейски и комунистически стил на архитектурата, както и с много красиви православни църкви. Нещо повече, София е смятана за една от малкото европейски столици с красива природа и развит ски курорт близо до нея – планината Витоша. Всички магистрали в България са често в ремонт.