Защо наемането на автомобил икономичен клас е добър избор?

Малък, безопасен, маневрен и достъпен е най-краткото описание на колите под наем икономичен клас, предлагани от Юнивърсъл Кар Рент. Тези автомобили са популярен избор на Стария континент и получават висока оценка, заради ниската си цена, горивната си ефективност и надеждността си на пътя.

Всичко това ги прави много подходящи за двойки или малки семейства, които планират чести или далечни пътувания с малко багаж. Научете повече за тези горивно ефективни превозни средства и ни позволете да ви помогнем да осъществите пътуването си с най-доброто превозно средство за вас.

КРАТКА ИСТОРИЯ НА ИКОНОМИЧНИТЕ КОЛИ

До началото на XX век автомобилите са привилегия на богатите. С дебюта си през 1908 г. Ford Model T е първата “икономична” кола, която завинаги променя историята на транспорта. С нея Хенри Форд показва визията си за гъвкавост и достъпност, които ще привлекат семействата и всеки обикновен човек.

През следващите десетилетия търсенето на икономични, достъпни за потребителите коли, както и предлагането им все повече се увеличава. В наши дни списъкът на подобни модели изглежда безкраен.

ГОРИВНА ЕФЕКТИВНОСТ

Наемането на кола в икономичен клас има много предимства и разбира се, горивната ефективност заема едно от челните места. Икономичните автомобили са чудесни, когато пътувате в Европа, защото пестите сериозни суми и то в евро (горивото в Европа има навика да е наистина скъпо), които може да вложите в повече туристически дейности и атракции.

Друго голямо предимство на икономичната кола е нейният размер. Компактните превозни средства са добър и предпочитан избор, тъй като повечето европейски улици са тесни и паркирането може да е трудно. Всъщност няма да срещнете много кадилаци или SUV по време на престоя ви в чужбина.

РЕЗЕРВИРАЙТЕ КОЛА ПОД НАЕМ ОТ ЮНИВЪРСЪЛ КАР РЕНТ

Що се отнася до избора на най-добрата икономична кола, потребителите на rent a car често определят пробега на газ като решаващ фактор.

Един от най-предпочитаните автомобили в икономичен клас, е предлаганият от Юнивърсъл Кар Рент Фолксваген Поло​ под наем с четири врати. Моделът разполага с място за четирима възрастни, два средни куфара и допълнителна чанта с принадлежности, които да ви бъдат под ръка в купето.

Тези от вас, които имат нужда от малко повече пространство, могат да опитат варианта Сеат Ибиза под наем с четири врати - идеален за семейни пътувания.

Разбира се, винаги има място за компромис. Икономичните автомобили обикновено осигуряват по-ограничено вътрешно пространство и капацитет на багажника. Ако планирате да пътувате с много багаж, икономичният клас може би не е най-подходящият за вас. В такъв случай разгледайте предложенията на Юнивърсъл Кар Рент за среден клас коли под наем.


С Юнивърсъл Кар Рент ще се насладите на безпроблемно преживяване с нашите автомобили под наем. Ако имате нужда от помощ при резервацията или други спешни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите сътрудници ще направят всичко възможно, за да ви помогнат да извлечете максимума от пътуването си!

Разгледайте нашите предложения тук.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ:

Удобно, модерно и практично? Отговорът е кола под наем

На какво се дължи успехът на rent a car услугата по света?

15 начина да си осигурите евтина кола под наем навсякъде по света