На почивка в България с кола под наем – колко струва това?

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Сезонът на отпуските е тук и може би планирате да прекарате ваканцията си в България? Отличен избор, но колко ще струва почивката ви с кола под наем в страната и как да разчетете разходите си? Надяваме се с тази статия да ви помогнем да се ориентирате по-добре!

ИЗЧИСЛЯВАНЕ НА ОБЩИТЕ ВИ ПЪТНИ РАЗХОДИ

За да изчислите сумата на вашите пътни разходи с кола под наем в България, добавете към наемната цена на автомобила за целия период, цената на допълнителните услуги (в случай, че се нуждаете от тях) и разбира се разходите си за гориво. Тук удобно можете да планирате маршрута си, както и да конвертирате стойностите

След като съберете разходите по наема на колата, която сте избрали (вижте Какво трябва да знаете, преди да резервирате кола под наем?), включите допълнителните екстри и прибавите разхода за гориво, получавате пътните разходи за вашата ваканция с кола под наем в България.

КОЛА ПОД НАЕМ ОТ ЮНИВЪРСЪЛ КАР РЕНТ

Юнивърсъл Кар Рент разполага с подходящи автомобили за всеки тип почивка, независимо дали става дума за малка ръчна скоростна кутия за града или за голям семеен автомобил с автоматични трансмисии. Всички модели, които предлагаме са технически изрядни, а при необходимост може да се възползвате от допълнителните екстри - детски седалки, GPS система. USB Modem, кола под наем с шофьор. За справка прегледайте цените им в раздел Условия за ползване.

ВАКАНЦИЯ С КОЛА ПОД НАЕМ В БЪЛГАРИЯ

Независимо дали ще шофирате, ще изберете железницата или ще летите, винаги ще има разходи, с които трябва да сте наясно. Във всеки случай внимавайте за скрити условия.

Може би мечтаете да се отпуснете по плажовете на Черноморието, в прохладата на планините или планирате да разгледате София? С кола под наем в България от Юнивърсъл Кар Рент има толкова много неща, които си заслужава да видите, а и ще бъдете наясно с цената от самото начало. Компанията предлага 100% прозрачно ценообразуване, така че никога няма да бъдете изненадани от допълнителни такси.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми