Какво трябва да знаете, преди да резервирате кола под наем?

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Независимо дали искате да наемете кола в България или в чужбина, има няколко основни неща, които трябва да обмислите, преди да се обадите на вашата агенция. Вземете нужните решения свързани с наемането на автомобила, като следвате нашите 3 лесни стъпки. Така ще можете да се възползвате максимално от услугата и всичко ще върви гладко.

Как да наемете кола?

Наемането на кола ви дава свободата да пътувате към вашата крайна цел със собствено темпо. Ето с какво трябва да сте наясно стъпка по стъпка.

Първа стъпка

Помислете от какъв тип автомобил се нуждаете? Юнивърсъл Кар Рент предлага широк набор от различни по вид превозни средства на ваше разположение, в зависимост от търсенето и времето на годината. Струва си да се съобразите със сезона, през който ще използвате колата, както и от колко място се нуждаете. В нашия автопарк може да избирате между малки, средни и големи автомобили, SUVпремиум автомобили, ванове и микробуси. Цените варират значително в зависимост от избора, който направите, и който отговаря на вашите индивидуални изисквания. Помислете дали да се възползвате от допълнителни услуги и оборудване (може да ги видите тук), и кои ще бъдат те.

Втора стъпка

Преди да резервирате колата си, уверете се че разполагате със следните редовни и валидни документи:

  • Паспорт и/или лична карта;
  • свидетелство за управление на МПС и контролен талон; 
  • шофьорска книжка;
  • необходимо е наемателят да е навършил 21 години, както и да има 2 години шофьорски стаж.

Потвърждение на резервацията е от полза, но не винаги е необходимо.

Трета стъпка

Насладете се на пътуването си с вашата кола под наем!

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми