България с рент а кар автомобил от градове с история

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Лятото предлага невероятен шанс да преоткрием България чрез пътуване. Със собствен транспорт без грижа за техническото му обслужване това е още по-голямо удоволствие. С нас можете да научите повече за историята на страната, да се насладите на кулинарни изкушения, планински преходи, концерти и др. От Пловдив и Велико Търново  с кола под наем потърсете скритите дестинации на България!

Банско не е само за ски

Банско е основна туристическа дестинация за ски, преходи в Пирин, за спа удоволствия. Лятото планината също предлага спокойствие, възможности за исторически обиколки, почивка край минерални басейни.

Ако решите да опознаете региона, можете да поръчате кола при нас по стандартния начин или директно на телефон +359 896 310 414. Ние да ви осигурим спокоен и надежден собствен транспорт, съобразен със сезона и планинските условия. Офисът ни се намира на една от най-оживените улици в града - “Тодорин връх“ 39. Ако имате допълнителни въпроси или нужда от консултация, нашият екип в Банско ще ви съдейства да вземете най-доброто решение. Разгледайте нашите предложения за забележителности в региона - Интересни места които да посетим с кола под наем оу Банско (uni-carrent.com)

Култура и още нещо в Пловдив

Пловдив – една от културните столици на Европа, привлича целогодишно любители на доброто парти, на културния и кулинарен туризъм. Ако сте в града или сте кацнали на летището край него, може да ви доставим до адрес рент а кар автомобил за отлична ваканция. Разгледайте подробното ни предложение за приятно прекарване в града и региона. За поръчка използвайте формата на сайта ни, ако имате въпроси, позвънете на 02 417 35 35 или 0700 89 083.

Старопрестолната столица

Велико Търново – една от старите столици на България, е още една от нашите дестинации, от които можете да наемете автомобил. Това е град с богата история, кулинарни изненади, в регион, който изобилства от скрити туристически съкровища. Можем да доставим навреме за вас всеки модел кола от нашия автопарк до избрана точка в Старопрестолния град с предварителна резервация. Поръчката става по стандартния начин. Вижте нашите предложения за вашия маршрут в града - Забележителности, които да посетим с кола под наем от Велико Търново (uni-carrent.com)

За да направите пътуването си още по-приятно, ви съветваме да прочетете нашите съвети за безопасно шофиране из България - Безопасно и бързо шофиране с рент-а-кар-автомобил в България (uni-carrent.com).

Желаем ви безопасно и безаварийно пътуване! Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на следния адрес: booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83. 

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми