Eлектромобил под наем – еко и достъпно

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Електромобилите са част от градския пейзаж в България, но все още цената им е  висока за масовия шофьор. Мрежата от станции за зареждане на екоколите се разраства и всеки, който иска да спести пари, да пази природата и да се вози безшумно, може да се довери на рент а кар услуга за ваканция или ежедневието си.

Предимства на услугата „Електрически коли под наем“:

 

  • Икономичност на разходите

Едно от удобствата на рент а кар колите е, че в една цена влиза цялото техническо обслужване, такси и застраховки. За вас остава удоволствието от шофирането. Електромобилите са по-икономични от тези на бензин или газ, и макар че засега не ползват често за пътуване на дълги разстояния, в града са отличен вариант за бързо самостоятелно придвижване. Батерията се зарежда през нощта в домашни условия, или през деня на многобройните станции, докато вие си вършите друга работа. Така наемната им цена е по-ниска спрямо останалите коли.

  • Маневрени, по-безопасни, безшумни

Електромобилите са по-гъвкави и маневрени, дават по-голяма свобода при движение. Те са стандартни и по-малки по размер спрямо другите коли и така паркирането е по-лесно, особено за шофьорите с по-малък опит. Без шума на обичайните коли, пътуването на пасажерите е по-приятно, а това е фактор за семействата, които търсят по-спокойно шофиране по време на ваканция, а бизнесмените – при бизнес пътувания. Обикновено са оборудвани с повече защити, което ги прави и по-безопасни.

  • Екологични

С електрически автомобил под наем давате шанс на себе си и на града, който посещавате, за по-чист въздух. С екокола, която отделя вредни газове, правите жест към мястото, което посещавате.

 

Как да изберете електромобил под наем

 

Потърсете в каталога на рент а кар фирмата електрически коли под наем на утвърдени модели например Тесла. Това е сравнително нова категория масов клас автомобили, затова качеството е най-важното за безаварийното пътуване.

В нашия автопарк има среден клас и луксозни електромобили. Препоръчваме ви Дачия Спринг, Рено Зое и Хюндай Айоник - най-новите ни попълнения за стилно бизнес и семейно пътуване. Ако имате повод – сватба, абитуриентски бал, семейно тържество, заложете на луксозния електроавтомобил от последно поколение Tesla Model S85 – с отлична визия и технически характеристики. Той се задвижва изцяло с електричество и се отличава с дългия си пробег от около 430 км. с едно зареждане.

Спрямо града или региона, в който ще пътувате, проверете за станциите за зареждане. Ето карта на публичните станции в България: https://vsichkotok.bg/. Можете да проверите и за най-близката станция до вас в сайта на Eldrive -  с повече от 450 инсталирани точки.

Проверете дали знаете как да зареждате автомобила и колко струва: на зарядните станции с променлив ток (АС), или т. нар. "бавни" станции, плащането става най-често за киловатчас. На бързите станции за прав ток (DC), където зареждането отнема от 15 до 30 минути, се плаща на минута престой. Идеята на този тип станции е не да ги ползвате редовно, а при нужда.

Не на последно място, вижте договора за наем. Разгледайте задължителните и допълнителните застраховки, какви са вашите задължения като наемател.

Препоръчваме ви електромобил под наем, защото е по-евтин спрямо стандартните, - маневрен и бърз - , пести от гориво и не отделя вредни газове. Попитайте за нашите предложения в този клас превозни средства, възползвайте се от всички екстри на рент а кар услугата – шофьор, детски столчета, рутер, безплатно паркиране на платени паркинги, допълнителни застраховки, така че да сте напълно спокойни, че всичко е под контрол.

Желаем ви безаварийно и безшумно шофиране! Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на следния адрес: booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83. 

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми