Ваканция с деца с кола под наем – мисията е възможна

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Ако планирате кратка почивка или лятно пътешествие със семейството с кола под наем в България, вероятно искате всичко да е добре подготвено и да нямате грижи нито с автомобила, нито с идеите за маршрута. Рент а кар услугата пести много нерви и време, защото включва подходящ автопарк за малка или голяма фамилия, столчета за колата, интернет пакет за наемателите, които идват от страни извън ЕС, навигация, безплатен престой на платени паркинги.

Преди да резервирате бързо онлайн своя автомобил под наем за пътувания с децата, отделете време за нашите съвети и предложения за по-весела ваканция за всички.

 

От точка до точка по ваш избор в София

Знаем колко е трудно да се организира семейство с деца и багаж за придвижване от едно място на друго. Ако пристигате със самолет на летище София, Бургас или Варна, колата ще ви чака на паркинга. Вземането и връщането на рент а кар автомобила е безплатно в столицата, както от терминала, така и от друго място, предварително уговорено. Процедурата по подписването на договора за наем е бърза, особено ако се възползвате от услугата UniExpress. Тя спестява до 15 минути при получаването на автомобила. Въведете данните на Вашата лична карта, шофьорска книжка във формата за резервация и данните ще бъдат предварително попълнени в договора за наем.

Втори възрастен също може да шофира автомобила, ако има над 5 години опит на волана и е предварително заявен.

 

Кола, която познавате

Ако сте със семейството, препоръчваме да заложите на автомобил, миниван под наем на марка, която познавате. Потърсете семейното возило, което отговаря на вашите изисквания за безопасност, комфорт. Ние ви предлагаме от коли нисък , среден и висок клас, комби модели, джипове, миниванове, които ще направят ваканцията ви приятна и безопасна!

 

Безопасността на децата – на първо място

В България превозването на деца до 12-годишна възраст е на задната седалка, с допълнителна специална седалка. Ние ви предлагаме седалки за деца до 18 кг. С глоба 50 лв. се наказва пътник, който не изпълнява задължението за използване на предпазен колан, ако по-голямо дете се вози отпред.

 

Допълнителни застраховки за повече сигурност

Знаем, че пътуването с деца никога не е скучно, както не са изключени и инциденти с колата. За да бъдете уверени, че при повреда или инцидент няма да останете насред пътя, ви съветваме да се възползвате от допълнителните застраховки на гуми или стъкла, както и от опцията за пълно застрахователно покритие - Безаварийно по пътищата на България. При инцидент на пътя, ни потърсете веднага и при нужда ще ви осигурим заместващ автомобил.

 

Знам къде е!

За да сте сигурни, че карате в правилната посока, понякога е нужна повече от жена навигатор. Можем да Ви предоставим срещу заплащане GPS Навигация – GARMIN. Може да използвате и безплатните приложения за Андроид и IPhone - Google Maps, Waze, Apple Maps и други на английски (и български) език.

Ако пристигате от държава извън ЕС, не мислете за интернета, който децата ще изразходят в игри, филми и клипчета, докато шофирате. Предлагаме ви Wi-Fi модем и интернет пакет, който да ви спести пари и нерви за по-приятно пътуване.

 

Опознай България, за да я обикнеш!

В нашия блог можете да намерите много идеи за градски и извънградски ваканции в България. Възползвайте се, за да разберете повече за историята, кулинарните традиции, възможностите за приключенски туризъм, извън стандартните локации.

Препоръчваме ви няколко книги и пътеводители, специално създадени за семейства и за приключения.

  • „Стигнахме ли вече?“ е първият в България семеен пътеводител. Препоръчваме го не само заради дестинациите, но и заради навременните съвети как, какво и къде при всякакви недоразумения с децата.
  • "101 отбивки с деца" ви дава възможност да посетите по-малко познати интересни места в България. Книгата е практична и дава възможност на родителите да се изявят като екскурзоводи.
  • „На планина с деца. Наръчник“ ще накара и най-закостенелите градски хора да поискат да изкачат поне един връх с децата си. Практично четиво с достатъчно информация, която да ви помогне да планирате приключението си.

 

Шофирай безопасно и сигурно!

Преди да тръгнете на ваканция със семейството, се уверете, че си спомняте основните правила на Закона за движение по пътищата, както и, че имате изрядни документи. Повече по темата четете в блога ни - Безопасно и бързо шофиране с рент-а-кар-автомобил в България.

 

Може и в чужбина, разбира се!

Ваканция на море в Гърция или семеен обяд в Сърбия е приятно разнообразие за семейството. С рент а кар автомобила си можете да осъществите тези идеи, ако заявите намерението си в резервацията, за да ви издадем безплатно „Зелена карта“.

Желаем ви приятно и незабравимо семейно пътуване с нашите коли под наем! Ако имате въпроси, ни пишете по имейл на booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми