6-месечен наем на кола

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Колата ви се чупи, временно живеете и работите в друг град, не можете да решите какъв автомобил да купите, а ви трябва собствен транспорт? За тези случаи, както и при други неочаквани ситуации рент а кар услугата ви осигурява на разумна цена и без обичайните грижи по поддръжката, превозни средства под наем за срок от и над 6 месеца.

Услуга „Дългосрочен наем“

Нашата услуга за дългосрочен наем включва напълно обслужени семейни и подходящи за бизнес пътувания коли до 3 години, от компактен и среден клас.

Цената включва поне 6-месечен наем, в който влиза застраховка, техническата поддръжка, сезонната смяна на гумите, винетен стикер и възможност за заместващ автомобил при авария или пътен инцидент. Заплаща се месечна такса и авансова вноска с включен ДДС. Тя се приспада към последния месец.

Разбира се, паркирате безплатно, на платени паркинги. Към основната цена може да включите допълнителни застраховки и услуги.

Важно е да знаете, че за сключване на договора важи условието за 5 години стаж на волана. Нашата услуга е с ограничение до 1500 км/месечно, а предложението е валидно от 1 септември до 31 май.

 

Предложения за автомобили с наем от 600 лв

Сред нашите предложения за дългосрочен наем от 600 лв на месец, три модела са най-предпочитаните: Сеат Ибиза, VW Polo и Skoda Roomster. Те са с четири врати, за 4+1 пасажери, с механични скорости, на бензин. Доверете им се за спокойно и сигурно пътуване в града, из страната и в чужбина.

 

Предложения за автомобили под наем за 900 лв

Предлагаме ви и по-висок клас рент а кар коли. Разгледайте Сеат Леон и Рено Меган за 4+1 пасажери, дизелови и с механични спирачки. Опел Астра е на бензин. Тези автомобили са подходящи за бизнес пътувания, като осигуряват комфорт и престиж.

 

Лизинг на автомобили

 

Ако колата ви под наем ви хареса толкова, че не искате да се разделите с нея, помислете за лизинг при минимален период на ползване от 36 месеца. При този наем са предвидени допълнителни застраховки и опции, клаузи, които при добросъвестно шофиране ви освобождават от стреса при покриването на щети при инцидент. Не се ангажирате със съхраняването на гуми.

 

Желаем ви безопасно и безаварийно пътуване! Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83. 

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми