Бюджетни и маневрени градски коли под наем

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Големият град, усиленият трафик и битовата престъпност често са причини да избираме бюджетни автомобили, чиято поддръжка е на по-достъпни цени, а разходът на гориво по-нисък. Но „евтино“ не означава лошо качество или липса на комфорт. Ние ви предлагаме коли под наем на ниски цени за самостоятелен транспорт за семейството или при ваканция, за кратък престой в друг град или държава.

 

Достъпни цени за качествени и обслужени автомобили

Т.нар. „евтини“ коли под наем имат няколко основни предимства за шофиране в града и за кратки престои на ново място, ваканция. Това са достъпни на цена, напълно обслужени автомобили до 3 години, които „работят“ за вас, без да привличат внимание, и при съвестно управление, да ви служат с ниски разходи на гориво и за поддръжка. Бюджетните коли са подходящи за семейства, които държат на определени характеристики на даден модел, свързани с удобството и сигурността, както и за предприемачи, млади хора, които търсят собствен транспорт в забързания ден, без да се тревожат за сигурността или поддръжката.

Услугата „кола под наем“ на бюджетни автомобили включва в една цена основни застраховки и такси, възможност за безплатна пътна помощ в България, безплатен престой на платен паркинг, винетка и опция за пътуване в чужбина. Затова това предложение е изгодно не само заради цената, съобразена с класа на колата, а и защото покрива обичайни грижи, които струват повече на собствениците. С наем на детско столче, рутер и други екстри ще имате всичко нужно за спокойно и удобно пътуване. Условията на договора са стандартни и са еднакви за наемателите на всички класове наемни автомобили.

 

Любими бюджетни градски автомобили

В нашия каталог има отлични бюджетни автомобили под наем на световни производители. Те са на цена от 16 евро на ден.

Препоръчваме ви Сеат Ибиза на бензин, с достатъчно място за багаж, отличен избор за града или ваканцията. Volkswagen Polo също е на бензин, и е предпочитан от семействата и от компании до 4-ма пасажери за бизнес пътувания и за по-дълъг път. Ford Fiesta е на дизел и с петстепенна ръчна скоростна кутия - удобен, стилен и уютен. С нисък разход на гориво, този модел е предпочитан за градски пътувания. Рено Клио е с икономичен бензинов двигател, маневрен е и с широк салон. Хюндай i20 се търси често от семейства за ваканциите им. Форд Ка Седан върви на бензин и го препоръчваме за летни пътешествия.

Тези автомобили се предлагат и на бизнес клиенти, когато имат нужда от разрастване на автопарка си на достъпна цена. Може да разгледате офертите за дългосрочен наем и лизинг.

Препоръчваме ви навреме да резервирате своя предпочитан бюджетен автомобил, особено през летните месеци, когато те са много търсени. Ние ще ви го докараме до адрес или на летището, според нуждите ви.

Желаем ви безопасно и безаварийно пътуване! Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на следния адрес: booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83. 

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми