Среден клас автомобили под наем в София

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Семейството расте, багажникът отеснява, искаме повече комфорт в купето или е време да покажем, че успяваме, с по-висок клас кола? Каквато и да е причината, средният клас автомобили винаги носят усещане за нещо повече, което ни кара да се чувстваме и по-уверени на пътя. С рент а кар кола от този клас може да тествате коя марка е подходящата за вас, преди да купите, да пътувате със стил през ваканцията, да впечатлите бизнес партньорите си при посещението им в България или при пътуване в Европа. Нашият каталог предлага няколко доказали се модела среден клас автомобили в и от София, които да ви служат вярно.

 

Автомобили за повече престиж и удобство

 

Средният клас коли са сред най-търсените от клиентите на рент а кар услугата. Те отговарят на високи изисквания за комфорт, сигурност, капацитет и затова много семейства и бизнесмени ги наемат, когато пристигат в България за ваканция или по работа. Те са налични на бензин и дизел, подходящи са за до 6 пътника, има автомобили и с автоматична скоростна кутия, за разлика от повечето бюджетни модели. Сред тях има и електромобили, които са предпочитани от новото поколение шофьори.

Предимство на рент а кар услугата за този тип коли е, че включва безплатен престой на платени паркинги – гаранция за повече сигурност и защита от кражба и щети. Има и винетка, основни и допълнителни застраховки, неограничен пробег, за да се чувствате спокойни, че вашето пътуване със стил ще бъде максимално подсигурено в една достъпна цена.

 

Нашите предложения

В София на достъпни цени от 20 до 35 евро на ден ви предлагаме хитовите ни предложения в средния клас рент а кар коли: Сеат Ибиза Комби, Сеат Леон, Пежо 308 Комби 5+2, Опел Инсигния, Сеат Леон Автоматик.

Сеат Ибиза комби (2015 г.) е с механични спирачки, на бензин, и разполага с огромен багажник за дълга лятна ваканция с децата, или с приятели. Сеат Леон има среден разход на гориво 6-7л /100 км в градски условия и е с механични скорости. Затова той е един от най-предпочитаните модели среден клас кола под наем. Корпоративни клиенти го избират за дългосрочно ползване на оперативен лизинг.

Пежо 308 Комби 5+2 е на дизел и ние го предлагаме на една от най-изгодните цени в България. Опел Инсигния Автоматик е един от най-аеродинамичните и елегантни автомобили в този клас. Предлага комфорт на пътниците, има голям багажник. Обемът на багажника може да бъде увеличен от 490 литра до 1450 литра при спуснати задни седалки (в съотношение 40:20:40).

Сеат Леон mK3 е практичен, ефективен и икономичен хечбек - отличен избор за семейството. Дизелов автомобил, с механични скорости. Шкода Йети 4х4 е семейно комби, което впечатлява с визията си на офроуд автомобил.

Разгледайте подробно всички наши предложения среден клас автомобили и резервирайте навреме за лятната си ваканция в България.

Желаем ви безопасно и безаварийно пътуване! Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83. 

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми