На път с джип под наем

<?echo $companyName . __(' logo')?>

С джип под наем ваканцията винаги е по-вълнуваща! На планина, до усамотен плаж, за бързо и маневрено пътуване из града – в тази кола има място за всички от семейството, за компанията, за багаж. Защо не приключенствате с джип това лято?

Какво е нужно, за да наемете джип?

При наемането на джип се използва стандартен договор с няколко предварителни условия – нужно е наемателят, който шофира, да има 7 години опит на волана. Също така при тази рент а кар услуга, особени при луксозните модели и SUV, е силно препоръчително да се възползвате от допълнителните застраховки, както и от възможността за безплатен престой на платени паркинги. Поради изискванията на закона, както и заради безопасността на децата, ако сте със семейството, наемете детски столчета.

С джип често се правят планински преходи, минава се по пътища, които не са добре поддържани. Затова, имайте предвид че ако колата е силно замърсена, ще платите допълнителна такса при връщане.

Защо не се възползвайте от предложенията за луксозни джипове и SUV модели за специалните поводи в семейния календар, или при бизнес пътуване? В този случай, имате краткосрочни наеми с включен шофьор, който да ви освободи от отговорността да карате, ако се забавлявате.

И най- важното – резервирайте навреме колата, която желаете, защото пред летния сезон търсенето е голямо.

Нашите джипове и SUV модели за вас

Предлагаме ви да наемете джипове от клас SUV, като Киа Спортидж. Разгледайте и другите ни модели.

Тойота Рав 4 автоматик се отличава със спортен дизайн и 4х4 задвижване на гумите. Подходяща е за семейства, които избират планината за своята ваканция.

BMW Х3 е с компактни размери за джип, и изглежда по-скоро градски, отколкото офроуд. С просторно купе, особено при предните седалки.

Тойота Ленд Крузър е истински всъдеход. Пресечените терени не представляват никаква трудност и с лекота може да премине дори воден терен с дълбочина 70 см.

Разгледайте луксозните ни шoсейни джипове от класа на БМВ Х5, Инфинити QX70, Джип Гранд Чероки, кросоувър Range Rover Sport.

Желаем ви безопасно и безаварийно пътуване! Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на: booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83.

 
 
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми