Абитуриентски бал с автомобил под наем

<?echo $companyName . __(' logo')?>

1,2,3 и така до 12! Отново улиците ще бъдат огласени от абитуриенти, които шумно и със стил навлизат в истинския живот. Желаем им успех, щастие, безаварийно шофиране по магистралата на собствения им път.

В подготовката за този важен ден – абитуриентския бал – изборът на автомобил, с който да впечатлят своите съученици, близки, е много важен. Ние ви предлагаме автопарк от първокласни луксозни автомобили под наем, SUV от висок клас, които да ги направят звездата на вечерта. Специалната ни рент а кар услугата за зрелостници включва шофьор и пълен резервоар за наем от 5 часа. А защо не се възползвайте от предложенията ни за коли под наем и за миниваканция след бала? Разбира се, ако с младежите има опитен шофьор с поне 5 години опит на волана. Или не заминете цялото семейство на пътешествие в чужбина с кола под наем, за да си починете от тежките матури?

 

Как да изберете автомобил под наем за бала?

Преди да кажете: „Това е моята кола за бала“, съобразете се с темата на вашата вечер, тоалет, идея за празнуване. Ако абитуриентите са с компания, може да наемете джип, или луксозна кола с повече места. Ако търсите как да впечатлите приятелката си например, потърсете кола с две врати. Преценете каква украса ще желаете и дали този автомобил е подходящ за нея.

Тези изисквания на суетата не отменят най-важните – колата да е напълно изправна, да е в отличен вид. Ако желаете, можете да проверите за изправни светлини, климатик, врати, прозорци, електрически системи, чист, приветлив интериор и блестящ екстериор.

 

Заявка навреме и с екстри

Подготовката на бала е изнервяща и пълна с много подробности, както и с промени в плановете. Но ви съветваме навреме да запазите своя автомобил под наем за важния ден. Също така, да се възползвате от нашите оферти за наем на луксозен автомобил, с персонален шофьор и пълен резервоар. Можете да получите всичко това на цени от 300 лв до 500 лв с включен ДДС, за 5 часа със заявка по имейл. Ние сме насреща и по телефон, ако имате въпроси.

Имаме и голям избор от луксозни коли и SUV автомобили, които се предлагат и без персонален шофьор. В този случай е важно да знаете кой ще шофира, ще ползвате ли втори шофьор (нужно е да заявите това). Разгледайте задължителните и допълнителни застраховки, какви са вашите задължения като наемател и т.н. Може да наемете втори автомобил по стандартна оферта и за гостите на семейството.

Ако няма кой да шофира от вашите близки, лишавайки се от удоволствието на специалния ден, потърсете кола под наем с шофьор. Това ще ви осигури допълнителен комфорт.

Ако имате въпроси,ни пишете. Ако е нужно, поискайте индивидуална оферта.

За ваше удобство и сигурност, ако предпочетете кола под наем от стандартната ни луксозна серия, възползвайте се от всички екстри на рент а кар услугата – безплатното паркиране на платени паркинги, допълнителни застраховки, така че да сте напълно спокойни, че всичко е под контрол.

И в двата случая, можем да се погрижим и за украсата, съобразена с темата на събитието. Попитайте ни за подробности.

Желаем на всички абитуриенти път като на кино! Нека колата на мечтите ми, дори и да е под наем, да им е на късмет!

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми