Луксозна кола под наем за престиж

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Летният сезон ни предизвиква да покажем повече стил, класа, да помечтаем. Ергенски и момински партита, сватби и кръщенета, луксозни бизнес пътувания или ваканции, трансфери на звезди и делегации – това са отлични поводи да наеме кола под наем от висок клас.

Защо луксозни коли под наем

Рент а кар услугата предоставя възможност за ден или седмица, месец, да се наслаждаваме на престижа, удобството и екстрите на луксозен автомобил или джип. Обикновено високият клас коли се наемат по повод, но това не значи, че не можете да ги пробвате и, когато планирате покупка, за да прецените дали това е вашият автомобил. При бизнес пътувания с партньори и клиенти, осигуряването на мощна и комфортна кола под наем за трансфер, за тийм билдинг, или обиколка из страната, кратка ваканция в Гърция, показва колко ви е грижа за вашия бизнес и мрежа от съмишленици.

Важно преди да наемете висок клас автомобил

Имайте предвид че лятото изобилства от поводи за наемане на луксозна кола. Абитуриентските балове приключват, но се задават сватбите, моминските и ергенски партита, ваканциите. Затова резервирайте навреме – поне 2 седмици по-рано автомобила, който желаете. При наемането на по-висок клас кола обикновено има изискване и за по-„зряла“ възраст на шофьора – поне 25 години.

За вашата безопасност препоръчваме да направите допълнителни застраховки, както и напомняме, че с нашите автомобили имате право на безплатен престой на платени паркинги – голямо улеснение в града, което дава нова доза спокойствие за вашия багаж например.

Ако колата ви е нужна за няколко часа, вижте предложенията ни за сватба или абитуриентски бал. Тя включва и възможността за личен шофьор, така че да не мислите кой пие и кой кара.

Изберете автомобил висок клас за трансфер на изпълнители на концерт или колеги, клиенти на корпоративно събитие. Колата ще ви чака на паркинга на терминала, а наш шофьор с усмивка ще ви посрещне в салона при заявка.

Договорите за наемане на луксозните коли са стандартни и позволяват пътуване в чужбина при обичайните условия.

Нашите луксозни предложения

Ние ви предлагаме луксозни коли под наем на достъпни цени и с условия, достойни за звезди. Разгледайте БМВ Х5, Мерцедес S-class, Инфинити QX70 и Land Rover Range Rover Sport, Tesla Model S85, Фолксваген Пасат, Ауди 4.

Мерцедес S500 разполага с най-високото ниво на оборудване за модела. Мерцедес Е-220 класа има своя 2.2-дизелов двигател и е изненадващо пъргав, независимо от масивните си размери.

Според американското списание News and World Report Инфинити QX70 е „най-добрият луксозен компактен кросоувър за цената си”.

БМВ Х5 3.0d x-Drive е впечатляващ луксозен джип с 3-литров дизелов двигател с постоянно 4х4 задвижване, познато като x-Drive.

Фолксваген Пасат е с просторно купе и с икономичен дизелов двигател, което го прави отличен избор за дълги извънградски пътувания или наем на кола за пътуване в чужбина.

Ауди 4 е седан с 2-литров дизелов двигател и 190 конски сили, с луксозен интериор.

Land Rover Range Rover SPORT е оборудван с 3-литров дизелов двигател с постоянно 4х4 задвижване и е идеален за луксозна ваканция.

Желаем ви безопасно и безаварийно пътуване! Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на: booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми