Кола под наем от и до адрес

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Времето ви е скъпо и често се налага да гоните по разписание самолети, срещи...Затова понякога е важно рент а кар колата да дойде до вашия дом или офис, хотел и да продължите пътя си с нея директно до следващата дестинация. Предлагаме ви взимане или предаване на автомобила под наем безплатно или срещу такса, в зависимост от дестинацията.

От и до адрес

Ако наемате кола от и до летището например, всичко e ясно. Услугата е безплатна и вие получавате или оставяте автомобила под наем на паркинга на терминала. Но, ако собствената ви кола е повредена, ползвате рент а кар автомобил по повод, за бизнес среща, прекарвате багаж, или водите делегация, е възможно да имате нужда именно „от-до адрес“ услугата. В този случай заявете желанието си в регистрационната форма, като уточните града и адреса. Така ще получите точна информация дали услугата е безплатна, а, ако не, колко струва. Ще получите индивидуално предложение, ако адресът е извън основните градове, в които работим. И в двата случая, при приемане или предаване на автомобила ще подпишете стандартен договор.

От и до адрес е услуга, която важи за всички класове автомобили.

Безплатно в София, Варна, Бургас и Банско

В рамките на София доставката и прибирането на автомобила под наем е безплатно. Същата е офертата и във Варна, в Бургас и в Банско. Но, ако наемете кола, която да ви чака в друго населено място – например Пловдив, Велико Търново, тогава заплащате такса. Попитайте за таксата и в случаите, когато ви доставяме или прибираме автомобил в Солун.

Важно при доставка или взимане от адрес

Можем да доставим автомобил навсякъде в България, а след приключване на наема, да го приберем. Плащанията се извършват удобно през мобилен ПОС терминал.

Въпреки че взимаме колата от адрес, автомобилът трябва да е напълно зареден. Ако не, дължите такса от 20 евро. Също така на място се прави оглед какво е състоянието на автомобила, и ако има нужда от допълнително почистване, се дължи малка сума.

Желаем ви безопасно и безаварийно пътуване! Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на следния адрес: booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83. 

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми