Къде предлагаме рент а кар коли в България и в чужбина?

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Къде предлагаме рент а кар коли в България и в чужбина?

Вероятно вече подготвяте лятната си ваканция и планирате откъде да наемете рент а кар автомобил в България. Ако пристигате в София, е ясно, че ще ви чакаме на терминал 1 или 2, но къде другаде? Обмисляте ли да си спестите шофирането до морето с полет, и оттам да тръгнете с кола под наем, която ви пести грижи и разходи? Ето какво ви предлагаме.

Основни летища в България с рент а кар услуга от нас

Летище Варна и Бургас за достъп до морските дестинации, се използват както за много вътрешни полети, така и за международни от и за основни европейски дестинации. Затова ние предлагаме услугата си и на тях.

От летище Варна, освен към морската столица, можете да поемете и към курортите Слънчев бряг, Св. Св. Константин и Елена, ваканционен клуб „Ривиера“ – популярни дестинации за парти компаниите, по-спокойните летовници, тези, които търсят лукс.

Летище Бургас ви свързва с едноименния град, и е на 10-на км от града. Поема вътрешни и международни полети не само от Европа. От Бургас можете да тръгнете към курортите Албена, Созопол, Несебър, остров Св. Анастасия и др.

Може да поръчате автомобил за семейно пътуване или бизнес визита, като услугата ни е идентична с тази за летище София. Ние ще ви чакаме със зареден автомобил, с неограничен пробег, с договор за подпис, така че бързо да отпътувате към плажа.

Както знаете, нужно е да направите своята заявка поне 24 часа по-рано. Ние ще се съобразим с часа на полета ви и ще изчакаме, ако има закъснение. Можете да се възползвате и от трансфер до хотел.

За наем на кола от летище Варна и Бургас можете да ползвате стандартната форма за заявка. Ако се нуждаете от допълнителна информация или съдействие, можете да се свържете с нашите консултанти на 02 417 35 35 или 0700 89 083, за да направите най-добрия избор на кола под наем според вашите конкретни нужди.

Същото важи и за наем на кола в рамките на двата морски града.

И в Солун!

Солун или Тесалоники е вторият по големина град в Гърция след Атина и важен културен и административен център. Много наши сънародници тръгват от него за ваканционна обиколка из страната. Можете да поръчате автомобил, който да ви доставим в Солун за вашето пътуване при стандартните условия за пътуване в чужбина. Ето какво ви предлагаме да не пропускате - Кои интересни места да посетим с кола под наем от Солун (uni-carrent.com)

Разгледайте условията на предложението ни за пътуване в чужбина. На ваканция в чужбина с рент а кар автомобил (uni-carrent.com)

Желаем ви безопасно и безаварийно пътуване! Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на следния адрес: booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83. 

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми