На пътешествие с кола под наем от Солун

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Солун или Тесалоники  – вторият по големина град в Гърция често е първата спирка от лятната ваканция на много българи. Но той е и исторически център, кулинарна и бизнес дестинация, която очарова чужденците и те се връщат в него многократно. Летище „Македония“ приема много международни полети и е отправна точка за пътуване из България, Сърбия, Турция, Северна Македония.

Защо с българска рент а кар кола в Солун

Затова и бързият, независим, удобен личен транспорт от и до Солун е предимство за всички, който Солун привлича. Но наемането на кола в чужбина често е скъпо, свързано с предоставянето на много документи, и не на последно място, на чужд език. Затова, ако използвате рент а кар услуга на българска фирма, ще си спестите време, средства и неудобства.

Можете да поръчате автомобил, който да ви доставим в Солун за вашето пътуване при стандартните условия за пътуване в чужбина. Съветваме ви през летния сезон, когато търсенето е голямо, да изберете и резервирате колата си поне седмица по-рано.

Също така преценете дали имате нужда от GPS, рутер, детски столчета, допълнителни застраховки. Запознайте се внимателно с договора и разгледайте условията на предложението ни за пътуване в чужбина.

Нашите предложения в Солун

Ето най-желаните коли от нашите клиенти за наемане от Солун. Те са съобразени с нуждите за ваканцията, за бизнес пътувания. Цените са от 20 до 40 евро на ден.

Форд КА Седан е с ръчни скорости, на бензин. Предпочитан е от семейства.

Chevrolet Cruze автоматик привлича пътешествениците с широки вътрешни пространства и голям багажник от 437 л.

Тойота Сиена 4х4, миниван автоматик, събира 7-ма – идеален за голямо семейство, приятели. Тя е на бензин и е икономична.

Желаем ви весела ваканция! Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми