С кола под наем в Банско и в региона

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Банско и регионът е популярна туристическа дестинация през цялата година. През зимата – за ски, разбира се, през есента и пролетта, за планински изкачвания, за СПА отмора. През лятото минералните басейни и прохладните вечери привличат приключенци, семейства.

Много бизнеси организират екипни срещи, събития в града и наоколо. Културните и исторически забележителности, голф игрищата и концертите са магнит за туристите.

Затова не е случайно, че рент а кар услугата е много популярна и се търси както от туристите, така и от предприемачите, а също и за частни събития, семейни поводи в полите на планината.

Защо с кола под наем в Банско и региона

Банско, Добринище, Баня, Разлог, град Гоце Делчев – има къде и какво да правите в региона, и то не се изчерпва със ски, посещение на басейни и планински преходи.

Ето няколко интересни идеи за ваканция в региона, за които ви препоръчваме кола под наем, която е съобразена с релефа в района. През зимата има багажник за ски, а през лятото, с такъв автомобил без притеснение ще се качите и нагоре в планината.

Рент а кар услугата от и до Банско е удобна и за специални поводи – сватби, кръщенета, корпоративни събития, за които местните хотели и ресторанти предлагат гостоприемството си. Ако имате бизнес партньори, които имат нужда от трансфер до летище или друг град, също можете да потърсите кола под наем. Много промоутъри също ползват автомобили под наем за изпълнителите.

Предимство на услугата е, че с предварителна резервация доставяме автомобилите от -до адрес. Възползвайте се от предложенията за рент а кар транспорт, за да улесните ваканцията си, пътуването си до Гърция, както и за бизнес пътувания в страната. В активния туристически сезон изберете и резервирайте колата си навреме.

Нашите предложения в Банско

Със стандартен договор и цени предлагаме и услугите за дългосрочен наем, за транспорт със шофьор, възможно е да поръчате столчета за децата, рутер, GPS.

Нашите рент а кар коли в града са в различни класове и обеми, с възможност за семейства и предприемачи, пътешественици. Дневният наем варира от 20 до 40 евро, а колите са и автоматик, и с ръчни скорости, на бензин и дизел.

Разгледайте нашия Форд КА Седан – с ръчни скорости, на бензин, е идеален за семейства.

Chevrolet Cruze автоматик се отличава с широки вътрешни пространства и голям багажник от 437 л.

Тойота Сиена 4х4, миниван автоматик , е за 7-ма и багаж. Тя е на бензин и е икономична.

Желаем ви весела ваканция! Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми