С товарен автомобил под наем – лесно и бързо местене или пренос

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Лятото, есента и пролетта са активните сезони за смяна на жилище, офис, за събитие на открито и извън града, за които е нужно да се ползва товарен транспорт. Но ако това е еднократен ангажимент, трябва да се случи бързо, често търсим приятели, познати и бус под наем, за да свършим работата без притеснение и с качеството, което търсим. Затова и рент а кар услугата товарен автомобил е много популярна и търсена.

Ето няколко съвета как да изберете подходящия бус за вашето събитие или местене и как да го наемете.

Наемането на товарен автомобил става по същия начин, по който резервирате рент а кар кола. Избирате модел, срок, застраховки и екстри, и подписвате стандартен договор. За да ги управлявате, вие е нужна шофьорска книжка "Б категория" и да имате 5-годишен стаж на волана.

Ако имате нужда можете да наемете от нас и професионален шофьор или специализирана помощ за пренасянето на съответните товари. Пишете ни и ще ви съдействаме.

Важно при избора на бус е да прецените дали ще возите и хора. Нашите бусове лесно поемат до 9 души, включително шофьора.

Често наемането на товарен автомобил излиза по-евтино, защото при пренасянето на вещи и стока колата ви може да претърпи щети, да се замърси силно, а това значи допълнителни разходи за вас. Бусовете изискват и специфична поддръжка, която е в ръцете на наемодателя и това ви пести ангажименти и пари.

За да сте сигурни, че пренасянето ще мине гладко, потърсете възможно най-подробна информация за автомобила – възраст, състояние, товароподемност. Важно е той да е пълна изправност, както и да е с гуми според сезона. Ако маршрутът ви минава през междуградски или селски път, споменете и това, за да ви осигурят подходящ бус.

Предвидете и допълнително време за пътуване, за разтоварване, когато заявявате срока на наема. Знаете, че непредвидените обстоятелства никога не питат. При избора на ван преценете колко тежи товарът, който ще пренасяте, има ли специфики – да има чупливи или деликатни вещи, нужно ли допълнително обезопасяване.

Не на последно място, предвидете, ако паркирате на ново, непознато място, това да е платен паркинг. За вас той ще е безплатен – включен в цената, но сигурността на вашия товар и автомобил са безценни. Също така предвидете, ако бусът бъде много замърсен, допълнителна такса за почистване, която се начислява след преглед на колата.

Имате опция за наем на бус от и до адрес, както и еднопосочен. И двете възможности ще ви спестят време.

На нашите клиенти в София предлагаме няколко буса, сред които бестселърите са Опел Виваро и Форд Турнео. Те разполагат с по девет места и багажно пространство, което ще ви бъде напълно достатъчно за пренасяне  на целия багаж от вашия дом или офис.

Опел Виваро е с механични скорости и е на дизел. Форд Турнео е със същите характеристики, с удобен и просторен салон.

Желаем ви успешно преместване! Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми