Еднопосочен наем на автомобил за новодомци и приключенци

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Понякога ни се налага еднократно и еднопосочно да пътуваме на някъде – било то за пренасяне в нов дом, офис, или когато пътуваме без определена дата за връщане. В тези случаи рент а кар услугата ни ще ви дойде навреме, като ви предостави сигурен, напълно обслужен автомобил под 3 години, на фиксирана цена, без ангажимент от ваша страна за връщане в първоначалната дестинация.

Еднопосочно рент а кар пътуване

„Наемът започва и приключва, където решите!“ – това е нашето предложение. Услугата ни за пътуване в наемен автомобил е от и до столицата и в следните градове: Варна, Бургас, Пловдив, Благоевград, Банско. В тях предлагаме нашия отличен автопарк. Те са дестинации с богато култура и история, вътрешни летища.

Цената, която плащате, зависи от разстоянието, от класа на колата – бюджетен или среден клас, от периода на наема.

Ето примерни цени за еднопосочен наем на икономичен/среден клас автомобил :

София <--------------------------> Варна - 150€

София <--------------------------> Бургас - 150€

София <--------------------------> Пловдив - 60€

София <--------------------------> Благоевград - 60€

София <--------------------------> Банско - 80€

Сключва се договор със стандартни основни условия – с изисквания за опита на шофьора на волана, с базови застраховки и такси, възможност за безплатно паркиране на платен паркинг. Може да наемете детски столчета, рутер, да сключите допълнителни застраховки. Ако имате конкретни въпроси за договора за еднопосочен рент а кар транспорт, пишете ни или ни позвънете. Според вашето запитване, ще ви дадем и индивидуална цена.

Рент а кар коли за еднопосочно пътуване

Предлагаме няколко модела автомобили – на дизел и на бензин, автоматик и с механични скорости, за 4+1 пасажери с цени от 12 евро на ден до 45 евро. Може да резервирате и миниван Мерцедес висок клас 7+1, дизел за 70 евро. Изборът измежду утвърдените марки и модели Фолксваген, Опел, Сеат, Ауди, Киа ви дава възможност да съберете и семейството, и багажа, или да пътувате със стил с бизнес партньори и клиенти.

Препоръчваме ви навреме да резервирате своя предпочитан автомобил за еднопосочните си пътувания, особено през летните месеци, когато те са много предпочитани. Ние ще ви го докараме до адрес или на летището, според нуждите ви.

Желаем ви безопасно и безаварийно пътуване! Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми