Наем на рент а кар автомобил за повече от година – изгодно бизнес предложение в предизвикателни времена

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Защо оперативният лизинг е изгоден за микро и малките, средни бизнеси?

Той предлага възможност за сигурен транспорт с автомобили, според нуждите, с включени основни разходи и поддръжка, на достъпна цена. В офертата влизат нови и употребявани автомобили от трите класа – бюджетни, среден и висок клас, на възраст до 3 години – обслужени и с гарантирана сигурност.

За период от 12 до 36 месеца предприемачите разполагат с автопарк, за който не се притесняват за смяната на гумите, според сезоните, а в цената са включени основните застраховки и винетка за територията на България. След изтичането на стандартния договор фирмата може да закупи рент а кар колата на остатъчна стойност, договорена предварително при подписване на договора. Покупката на избрания автомобил се гарантира с депозит, равен на три месечни вноски.

Всеки договор стъпва на стандартни клаузи, но е индивидуален, спрямо изискванията на клиента и възможностите на наемодателя, но ползите са двустранни. Лизингът включва пълно Автокаско, гражданска отговорност, 24-часова пътна помощ. Има възможност за замяна на автомобила при техническа неизправности или при инцидент на пътя, като условията за това са записани в договора.

Вноските на оперативния лизинг спрямо стандартните краткосрочни наеми са по-изгодни, защото разпределят разходите за по-дълъг срок. С предвидима, договорена предварителна цена, предприемачите освобождават оперативните средства, които да вложат в други направления, които иначе биха отишли за скъпоструващ автопарк и неговото поддържане. Вместо с големи сметки и заеми, те си осигуряват коли под наем с достъпни месечни вноски. Заплаща се такса само за реалния период, през който се ползва превозното средство.

Отпада и грижата за сервиз, ГТП, които отнемат време и понякога струват скъпо на нервите. Щетите, ремонтите и застраховките са грижа на наемодателя.

Вноските по договора за оперативен лизинг се признават за разход на фирмата в целия си размер. Има възможност за ползване на ДДС при автомобили над 6+1, лекотоварни и товарни.

Тъй като за оперативен лизинг се предлагат бестселъри от трите класа, това позволява на предприемачите да разполагат с автопарк и за бизнес пътувания от висок клас, и за всекидневния трафик, и за пътувания за тиймбилдинги. През туристическите сезони наемането на подходяща кола е предизвикателство, затова дългосрочният наем решава този проблем. Има опция за пътуване в чужбина, при предварителна заявка, както и за ползване на вериги, детски столчета, GPS, когато се налага.

Разгледайте предложенията и ни потърсете, ако имате въпроси! Пишете ни по имейл на booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми