Коли под наем в Бургас

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Добре дошли в Бургас! Ако кацате тук и поемате към морето в курортите наоколо, вероятно търсите кола под наем, на която да разчитате за своята безопасна, приятна и комфортна ваканция. Можете да ползвате рент а кар услугата още с пристигането си на летището или да наемете автомобил в центъра, така че да започнете лятното си приключение напълно спокойни за всички досадни подробности – такси, винетка, застраховки, столчета за децата, удобство и стил, според нуждите си.

Защо Бургас?

Летище Бургас ви свързва с едноименния град, и е на 10-на км от града. Поема вътрешни и международни полети не само от Европа. От Бургас можете да тръгнете към курортите Албена, Созопол, Несебър, остров Св. Анастасия и др. В Бургас се провеждат много фестивали – арт, рок и фолклорни. Градът се развива бурно и икономически, така че в него, ако сте по работа, ще намерите всичко необходимо, за да правите успешно бизнес.

С рент а кар в Бургас и региона

При наемането на кола в Бургас важат същите договор и задължения на наемателя, както в София например. Ако ще ползвате колата за трансфер или я наемате от – до летище, доставката и предаването е безплатно. Предлагаме услугата "Доставка до адрес" напълно безплатно и в рамките на града.

От нашия офис в Бургас или летището можете да наемете коли, които са всички категории – от бюджетни до висок клас. Фирмата ни предлага свой автопарк от нови, напълно обслужени модели и в съседните популярни курорти.

Най-популярните ни автомобили са с наемна цена на ден от 20 до 45 евро на ден. Съветваме ви да резервирате желаната от вас кола поне 1-2 седмици по-рано, особено в активния туристически сезон.

Разгледайте нашия Форд КА Седан – с ръчни скорости, на бензин, който е отличен вариант за семейства.

Chevrolet Cruze автоматик се отличава със широки вътрешни пространства и голям багажник от 437 л.

Опел Инсигния е един от бестселърите ни. Той е с дизелов двигател с мощност 125kW и 62-литров горивен резервоар за дълги преходи.

Фолксваген Тоуран е седемместен миниван, автоматик. Има възможност за лесно монтиране на куфар за багаж на покрива.

Тойота Сиена 4х4, миниван автоматик събира 7-ма. Тя е на бензин и е икономична.

Форд Фиеста е достъпна и практична кола за спокойна ваканция. Подходяща е и за градско шофиране.

Киа Пиканто автоматик е на бензин. Компактна и удобна за семейни пътувания.

Фолксваген Поло автоматик също е чист избор за почивка край морето. Маневрен и комфортен.

Фолксваген Голф 5 плюс е на бензин. Подходящ за дълъг път.

Шевролет Авео автоматик е сред най-желаните. Отличен избор и за бизнес пътувания.

Рено Клио КОМБИ Автоматик е подходящо за семействата с багаж. Приятелски компании го избират за морските си приключения.

Рено Колеос 4х4 ще ви отведе до диви плажове без проблем. Изберете го, ако сте приключенци.

Желаем ви весела ваканция! Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми