От летището до летище с кола под наем

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Ако планирате ваканцията си в България и пътувате със самолет, вероятно вече мислите и с какво ще стигнете до вкъщи, до хотела, до Гърция. Ако искате самостоятелен транспорт, ви препоръчваме да наемете кола, защото в една цена ще получите комфорт, свобода с автомобил само за вас, с включени такси и застраховки. Ето няколко съвета как да наемете кола от летище до летище за незабравима ваканция.

Планирайте навреме

По време на ваканционния сезон търсенето на всички видове коли под наем е засилено. Бюджетни, семейни, малки рент а кар автомобили или комби, ванове, луксозни модели – сега е времето, когато те се търсят и за ваканция, и за специални поводи. Затова резервирайте вашата кола поне 2 седмици по-рано.

При поръчката преценете дали ще ползвате детски столчета, рутер, GPS, защо не – шофьор? Имате възможност да се възползвате от всички тези екстри, стига да са налични за датите, за които са ви необходими. При резервацията трябва да отбележите и дали ще пътувате с наемната кола под наем в чужбина. Помислете дали втори член на семейството ще шофира. Проучете дали той/тя отговаря на изискванията за стаж на волана. Макар и резервацията да става бързо, е важно да сте наясно с подробностите и да планирате.

От – до летище

Можете де запазите кола под наем, която да ви чака на паркинга на терминала. Служител на компанията ще ви чака в уречения час на пристигане на полета ви, както и ще се съобрази с евентуално закъснение, както се случва понякога. На място ще подпишете договора и ще платите с банкова карта.

Можете да ускорите процеса, като се възползвате от услугата UniExpress. Тя спестява до 15 минути при получаването на автомобила. Въведете данните на Вашата лична карта, шофьорска книжка във формата за резервация и данните ще бъдат предварително попълнени в договора за наем. Колата е заредена за вас.

Имате вариант да получите и да върнете колата на паркинга на летището. При връщането трябва да я заредите спрямо първоначалния дебит, защото в противен случай ще заплатите и горивото по фиксирана цена и допълнителна такса от 20 евро.

Ако връщате колата на друго място, извън София, се дължи такса.

Накратко, разгледайте добре условията на договора и планирайте.

Трансфери от и до летище

Трансферите от и до летище, или от летището до хотела например, са с цена за автомобил, не на човек или брой куфари. Шофьорът ще ви чака в зоната за пристигащи с табелка с имената ви, според вашия график.

При заявка изберете кола, според нуждите ви. При предплащане с банкова карта, ползвате 15% отстъпка. Възползвайте се от трансфера с кола под наем, защото понякога той излиза по-евтино от организирания транспорт, който се плаща на човек и не е съобразен с вашия маршрут.

Спокойно и безопасно шофиране с екстри

С кола под наем, освен че не се тревожите за винетка, задължителни такси и застраховки, се сдобивате и с няколко екстри, които ще улеснят пътуването. Това са безплатен престой на платени паркинги в България, безплатна пътна помощ, възможност за бърза смяна на автомобила при повреда или инцидент. С тези допълнителни услуги ще се чувствате по-спокойни на път.

Желаем ви безопасно и безаварийно пътуване! Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на: booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми