С кола под наем от Варна към морето

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Варна е един от най-впечатляващите български градове, които през лятото са магнит за туристите. Това е и отправна точка към курорти, към къмпинги и диви плажове, които обещават незабравима ваканция. Затова, ако кацате директно във Варна, защо наемете кола от летището и не продължите директно към хотела или плажа? Ние предлагаме автомобили – от бюджетни до луксозни, съобразени с нуждите на семействата, бизнесите, които търсят отмора край морето, дори и когато работят. Промотърите и сватбените агенти например могат да разчитат на сигурен, класен и комфортен транспорт за своите клиенти, включително със шофьор.

Защо Варна?

От летище Варна, освен към морската столица, можете да поемете и към курортите Слънчев бряг, Св. Св. Константин и Елена, ваканционен клуб „Ривиера“ – популярни дестинации за парти компаниите, по-спокойните летовници, тези, които търсят лукс. Варна е дестинации за купонджиите, за любителите на изкуството, за търсачите на приключения. Предприемачите могат да намерят в града условия за работа и за почивка – две в едно.

Предлагаме трансфери от и до летище Варна, които са съобразени с нуждите на пътниците. Доставката на колата в рамките на града и вземането й е безплатно. Семействата могат да се възползват от всички екстри, нужни за безопасно и удобно пътуване.

Условията за наемане на колите са стандартни, но препоръчваме да резервирате навреме, особено през високия туристически сезон.

Автопарк за всеки във Варна

Разгледайте нашите актуални предложения за автомобили под наем, които са налични във Варна. Това са напълно обслужени, нови коли до 3 години, с включени базисни и задължителни застраховки, такси и винетка.

Разгледайте нашия Форд КА Седан – с ръчни скорости, на бензин, който е отличен вариант за семейства.

Chevrolet Cruze автоматик се отличава със широки вътрешни пространства и голям багажник от 437 л.

Опел Инсигния е един от бестселърите ни. Той е с дизелов двигател с мощност 125kW и 62-литров горивен резервоар за дълги преходи.

Фолксваген Тоуран е седемместен миниван, автоматик. Има възможност за лесно монтиране на куфар за багаж на покрива.

Тойота Сиена 4х4, миниван автоматик, събира 7-ма. Той е на бензин и е икономична.

Мерцедес Виано 4х4 е луксозен бус за семейства, за бизнес пътувания, за ваканция на високо ниво. Има автоматична скоростна кутия и икономичен дизелов двигател.

Форд Фиеста е достъпна и практична кола за спокойна ваканция. Подходяща е и за градско шофиране.

Киа Пиканто автоматик е на бензин. Компактна и удобна за семейни пътувания.

Фолксваген Поло автоматик също е чист избор за почивка край морето. Маневрен и комфортен.

Фолксваген Голф 5 плюс е на бензин. Подходящ за дълъг път.

Шевролет Авео автоматик е сред най-желаните. Отличен избор и за бизнес пътувания.

Рено Клио КОМБИ Автоматик върви на бензин. Поема без проблем обемния семеен багаж.

Рено Колеос 4х4 ще ви отведе до диви плажове без проблем. Изберете го, ако сте приключенци.

Желаем ви весела ваканция! Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми