С кола под наем от Велико Търново

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Старопрестолният град е популярна дестинация за любителите на историята, кулинарията, за почитателите на изкуството, етнокултултурата. На път към морето, този живописен град предлага и много възможности за бизнес и обучение – с университет, с много аутсорсинг компании в него. Много пътешественици, младоженци, абитуриенти избират Велико Търново за своите празници и за дълги уикенди. Затова и рент а кар услугата е много популярна за гостите на града и жителите му. Вижте нашите предложения за вашия маршрут в града - Забележителности, които да посетим с кола под наем от Велико Търново.

Къде във Велико Търново

Можете да се възползвате от всички удобства и предимствата на колата под наем във Велико Търново, като можем да доставим навреме за вас кола от нашия автопарк до избрана дестинация с предварителна резервация. Доставяме автомобилите от -до адрес. Възползвайте се от предложенията за рент а кар транспорт, за да улесните ваканцията си, пътуването си до морето, както и за бизнес пътувания в страната.

Нашите предложения във Велико Търново

За колите под наем във Велико Търново прилагаме стандартен договор и цени. Също така предлагаме услугите за дългосрочен наем, за транспорт със шофьор, възможно е да поръчате столчета за децата, рутер, GPS.

Ето и бестселърите ни за града. Те са в различни класове и обеми, с възможност за семейства и предприемачи, пътешественици, да пътуват със стил. Дневният наем варира от 20 до 40 евро, а колите са и автоматик, и с ръчни скорости, на бензин и дизел.

Нашият Форд КА Седан е с ръчни скорости, на бензин. Той е отличен вариант за семейства.

Chevrolet Cruze автоматик се отличава с широки вътрешни пространства и голям багажник от 437 л.

Тойота Сиена 4х4, миниван автоматик, събира 7-ма. Тя е на бензин и е икономична.

Желаем ви весела ваканция! Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл: booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми