Изберете кола под наем на езика, който разбирате

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Да зададете своите въпроси и получите информация на езика, който разбирате добре, е много важно, когато наемате кола. Нужно е и да сте наясно с клаузите на договора, да сте уверени, че ще се справите с изискванията на Закона за движение по пътищата в държавата, в която ще шофирате.

Прочетете нашите съвети за добра комуникация и за избягване на проблеми, поради езиковата бариера, когато ползвате рент а кар услуга.

Потърсете агенция за наемане на кола, която предлага информация на езика, който разбирате!

Ако българоезичен клиент резервира рент а кар услуга, то тогава най-добре е цялата информация и договор да са на български език. Тоест, дори да сте в чужбина, потърсете компания в страната ни, която предоставя автомобили, със сайт и офис, който функционира на родния ви език. Ако не разбирате клауза или екстра към услугата, питайте предварително. Ако имате възможност, проверете и доколко английската и българска версия на уеб страниците съвпадат, дали са написани грамотни, за да сте сигурни в качеството на услугата.

Ако разбирате по-добре английски език, или наемателят не говори български, потърсете фирма, която предлага обслужване и на чужд език. Това е нужно, защото, въпреки че, основните услуги или условия са стандартни, е важно да разбирате всичко, под което се подписвате. Затова попитайте за служител, който може да отговори на въпросите ви на езика, който знаете. Същото важи и за договора, който трябва да ви напълно ясен.

Не на последно място, ако пътувате в страна, в която не сте шофирали скоро или активно, в чужбина, потърсете навреме информация за правилата на пътя, специфични изисквания, глоби и т.н. Можете да проверите във форуми, в официални уеб страници на институции, блогове. Използвайте GPS или друга навигационна система. Ако не говорите езика на държавата, потърсете и разговорник, е-преводач, с който да се ориентирате за най-често използваните фрази, думи, свързани с вашето пътуване. Ето основни изисквания за шофирането в България.

Можете да наемете и професионален шофьор, който говори езика на пътниците, ако става дума за трансфер, или за вашето семейство, ако не се чувствате уверени на пътя.

Но, най-важното е, да използвате услугите на компания, която е надеждна, и която отговаря на всичките ви въпроси навреме.

Желаем ви весела ваканция! Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми