Коли под наем от Летище София Терминал 1, Терминал 2

Юнивърсъл Кар Рент е компания за отдаване на автомобили под наем с отлична репутация и дългогодишен опит в рентакар. Предлагаме услугата за взимане на кола под наем от Летище София - Терминал 1, Терминал 2. Услугата е напълно безплатна и осигурява удобство на нашите клиенти.

Разполагаме с автомобили от всички наемни класове.

Трансфери от Летище София

Юнивърсъл Кар Рент предлага трансфери от Летище София. Сайтът ни разполага с автоматизирана система, която калкулира цената според дестинацията и броя пасажери. Трансферите се извършват с нови автомобили, перфектно подготвени за вашето предстоящо пътуване.

За повече информация относно трансфери на коли под наем, моля разгледайте страницата или се свържете с нас на посочените телефони.

ИЗБЕРЕТЕ КОЛА ПОД НАЕМ В СОФИЯ ОТ ЮНИВЪРСЪЛ КАР РЕНТ

Ако планирате работни задачи в София, отсядате в града или искате да разгледате столицата, не пропускайте възможността да се възползвате от предимствата на рентакар за времето на вашия престой.

От София водят началото си магистралите „Тракия”, „Люлин” и „Хемус”, откъдето бързо можете да се отправите към всяка точка във вътрешността на страната или извън нея.

Българската столица се намира сравнително близо до столиците на повечето балкански страни:

 • Атина – 791 км / 8 ч. 31 мин. с кола под наем;
 • Белград – 391 км / 4 ч. 16 мин. с кола под наем;
 • Букурещ – 384 км / 5 ч. 9 мин. с кола под наем;
 • Загреб – 780 км / 8 ч. 13 мин. с кола под наем;
 • (Анкара – 1012 км) Истанбул - 550 км / 5 ч. 51 мин. с кола под наем;
 • Любляна – 921 км / 9 ч. 36 мин. с кола под наем;
 • Сараево – 601 км / 8 ч. 41 мин. с кола под наем;
 • Скопие – 243 км / 3 ч. 26 мин. с кола под наем;
 • Тирана – 540 км /  7 ч. 49 мин. с кола под наем.


Градът е домакин на различни бизнес форуми и изложения. София е предпочитана дестинации за конгресен туризъм с много възможности.

Освен чисто практическата страна на личния транспорт, тук има много забележителности, които си заслужава да посетите лесно и удобно с кола под наем в София от Юнивърсъл Кар Рент.

ТУРИСТИЧЕСКИ ОБЕКТИ ОКОЛО СОФИЯ

София е една от най-древните европейски столици и най-големият град в България. Mногобройните термални извори, стратегическото положение и уникалната природа датират историята и от преди 7000 години. Тук се откриват множество културни пластове и следи от различни цивилизации. Днес София е космополитен град, който продължава да се развива като културен, икономически и стратегически център на България.

 • Софийска света гора

През Средновековието тук започват да се издигат множество малки църкви, а в района се строят големи манастири, които оформят Софийската света гора. В околностите на София, главно в близките планини Витоша, Лозенска и Стара планина, са достъпни манастирите Драгалевски, Лозенски, Германски, Кремиковски, Черепишки, Осеновлашки и др. Можете да посетите всеки от тях лесно и удобно с кола под наем от Юнивърсъл Кар Рент.

 • В полите на Витоша

В полите на планината Витоша се намира Националният исторически музей (с фонд от над 700 000 паметници на културата), който съхранява исторически артефакти от праисторията до наши дни. В близост се намира Боянската църква, включена в Списъка на ЮНЕСКО на световното културно наследство.

Зоопаркът в София е най-големият на Балканите. Разположен е в южната част на града - отлично място, което да посетите, докато сте в града.  

В рамките на столицата са съсредоточени най-големите и престижни галерии, театри, кина, барове, ресторанти и др.

 • Витоша и ски туризъм

През зимата планината Витоша е любимо място на скиори и сноубордисти с два ски центъра - „Алеко” и „Конярника”.  „Алеко” е разположен на 1800 м н.в., има условия за нощно каране. „Конярника” е разположен на 1507 м н.в. Общата дължина на пистите в планината е 29 км, като най-дългата от тях е 5 км, а максималната денивелация е 780 м. Подходящи за напреднали и за начинаещи скиори.

През лятото планината е предпочитана дестинация за пикник и пешеходен туризъм с прекрасни маршрути. В границите и се намира природен парк „Витоша” – най-старият на Балканския полустров. Растителният свят е изключително богат и многообразен. Десет от витошките върхове са с надморска височина над 2000 метра, първенецът е Черни връх (2290 м).

 • Голф

Край София – в гр. Ихтиман и с. Равно поле, са изградени две голф игрища. Едното от тях е най-голямото на Балканския полуостров и предлага отлични условия за практикуване на спорта.

 • СПА дестинация

София е град с много добре развит СПА туризъм. Минералните ресурси в близкия курорт Банкяпредлагат чудесни условия за лечение и уелнес.

Заявете вашата кола под наем в София от UniCarRent и използвайте пълноценно времето си в града. Очакваме ви!

С най-добри пожелания, UCR Team

За резервации или запитване:

+359 70 089 083
+359 896 310 414
+359 02 417 35 35

booking@uni-carrent.com

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми