Кола под наем за сватбения ден - стил и удобство в най-специалния ден

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Сватбеният ден е емоционален, красив, и, за да мине всичко идеално, е нужна добра подготовка. Изборът на автомобил с който младоженците да пътуват в празничния ден, е важен, а понякога се налага те да помислят и за организирания транспорт на своите гости до дестинацията на партито. Рент а кар услугата може да разреши тези предизвикателства бързо и комплексно.

Изборът на рент а кар агенция е важен

Когато избирате стилен луксозен автомобил или среден клас кола за вашия сватбен ден, е важно всичко – дали той е безопасен и в отличен вид, дали има всички необходими екстри, подходящ ли е за сватбената ви украса и т.н. Затова ви съветваме след като си харесате модел или предпочитан цвят, да проверите в кои агенции се предлага, но да не бързате с резервацията. Проверете рент а кар фирма, според отзиви, цена, допълнителни услуги – безплатни и платени. Как да се уверите, че това е вашата фирма, от която да наемете сватбения си автомобил, четете тук - Какво да знаем преди да наемем кола в България?

Уверете се в състоянието на колата и в офертата

Ние предлагаме луксозни автомобили и коли, подходящи за сватба, в София и няколко града в България. Можете лично да проверите дали колата от снимката е същата на живо, ако желаете.

Нашите автомобили са с неограничен пробег, напълно обслужени, почистват се след всеки клиент и се поддържат в най-добро състояние. Но, ако желаете, можете да проверите за изправни светлини, климатик, врати, прозорци, електрически системи, чист и приветлив интериор и блестящ екстериор.

След това следва да разгледате договора за наем и да помислите по следните въпроси: кой ще шофира (изисква се мин. 5 години стаж на волана), ще ползвате ли втори шофьор (нужно е да заявите това), имате ли нужда от детска седалка (децата понякога изпреварват сватбата) и др. Разгледайте задължителните и допълнителни застраховки, какви са вашите задължения като наемател и т.н. - Ако имате въпроси, ги изяснете. Ако е нужно, поискайте индивидуална оферта.

Ако решите да ни доверите грижата за вашия специален автомобил в сватбения ден, можем да се погрижим и за украсата, съобразена с темата на събитието. Попитайте ни за подробности.

Богатият ни автопарк с първокласни луксозни автомобили под наем, SUV от висок клас, е на ваше разположение, за да направят деня на сватбата ви неповторим. А защо не се възползвайте от предложенията ни за моминското и ергенското парти? Или не заминете на сватбено пътешествие в чужбина с кола под наем?

Рент а кар транспорт и за гостите

И гостите ви ще оценят бързия, качествен и удобен транспорт от и до ритуалната зала и ресторанта, или до някоя по-отдалечена дестинация за афтър парти. С ван и пътнически микробус и автобус ще спестите на всички притеснението да мислят за паркинг, или да избягват алкохола на празничната трапеза. Разгледайте пълния списък на модели от нашия автопарк. Можете и да наемете наш шофьор, който ще ви очаква навреме и ще се съобрази с вашия график.

Няколко съвета и препоръки

За да сте сигурни, че ще получите автомобила, който желаете, направете ранна резервация. Щом уточните темата на събитието, имате яснота за нуждите и желанията си, потърсете рент а кар услугата. Направете лична среща, уточнете всички подробности и питайте за всичко, което ви вълнува.

Ако нямате кой да шофира от вашите близки, лишавайки се от удоволствието на специалния ден, потърсете кола под наем с шофьор. Същата препоръка важи и за комфорта на гостите с осигурен от вас транспорт.

Възползвайте се от всички екстри на рент а кар услугата – безплатното паркиране на платени паркинги, допълнителни застраховки, така че да сте напълно спокойни, че всичко е под контрол.

Не на последно място – желаем ви безопасно и безаварийно пътуване в живота ви заедно!

Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на следния адрес: booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83. 

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми