Кола под наем в Пловдив

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Пловдив е популярна дестинация за ваканции и за бизнес пътувания, защото градът предлага много възможности за забавления, за арт и кулинарен туризъм, за спа преживяване в региона, за конгресен и събитиен туризъм. Той успешно защитава титлата „културна столица на Европа“, в него често гостуват международни звезди за концерти и представления, а предприемачите намират както партньори за нови начинания, така и удобни локации за работа в по-лежерна обстановка. Аутсорсинг индустрията също подпомага бизнеса в региона. Летище Пловдив приема международни полети целогодишно. Затова услугата рент а кар е изключително популярна за гостите и жителите на града, които търсят самостоятелен, удобен и качествен личен транспорт за своите пътувания, по празнични поводи, за бизнес цели.

Къде в Пловдив

Можете да се възползвате от всички удобства и предимствата на колата под наем в Пловдив още от кацането на летището, както и за трансфери. Доставяме автомобилите от нашия каталог и до адрес. Възползвайте се от предложенията за рент а кар транспорт, за да улесните ваканцията си, пътуването си до морето или до Гърция, както и за бизнес пътувания в страната.

Нашите предложения в Пловдив

За колите под наем в Пловдив прилагаме стандартен договор и цени. Също така предлагаме услугите за дългосрочен наем, за транспорт със шофьор, възможно е да поръчате столчета за децата, рутер, GPS.

Ето и основните ни предложения за Пловдив. Те са в различни класове и обеми, с възможност за семейства и предприемачи, пътешественици, да пътуват със стил. Дневният наем варира от 20 до 40 евро, а колите са и автоматик, и с ръчни скорости, на бензин и дизел.

Разгледайте нашия Форд КА Седан – с ръчни скорости, на бензин, който е отличен вариант за семейства.

Chevrolet Cruze автоматик се отличава с широки вътрешни пространства и голям багажник от 437 л.

Тойота Сиена 4х4, миниван автоматик събира 7-ма. Тя е на бензин и е икономична.

Желаем ви весела ваканция! Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на следния адрес: booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми