Услуга „допълнителен или професионален шофьор“ на кола под наем

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Когато наемате кола под наем по повод или за кратък курс, еднократен ангажимент, понякога ви се иска да има някого, на когото да оставите и шофирането и спокойно да празнувате, да пътувате, без да мислите за подробностите. Можете да помолите ваш близък или приятел да кара, но преди това е нужно да упоменете това и в заявката за резервацията си. Допълнителна такса от 15 € ще ви направи независими. Можете да наемете и професионален шофьор, който да поеме волана при трансфер, при наем на луксозен автомобил по повод или при преместване.

Ето защо и при какви случаи тази услуга не е екстра, а условие за спокоен път с рент а кар автомобил.

Защо е важно да заявите, ако втори шофьор ще управлява автомобила?

Договорът за наем на автомобила се сключва с наемателя, който носи отговорност за колата, и предоставя своята книжка за доказателство, че има право да управлява превозното средство. Трябва да имате поне 5 години опит на волана. Ако предоставите автомобила на друго лице без предварителна заявка, нарушавате базовия договор. И вторият шофьор трябва да има същия или по-голям стаж на волана.

Кога е удобно и препоръчително да заявите втори шофьор?

Ако пътувате на ваканция със семейството си, ако втори член на семейството шофира, обмислете дали и той/тя да не поеме волана. Знаете как е с деца напът, а също как непредвидими обстоятелства могат да ви оставят без водач.

Ако сте група приятели, това също е удобно, за да може всички да са свежи, да покорявате нови дестинации, без да рискувате умората да ви пречи да сте напълно съсредоточени върху пътя.

Това е добър вариант и при наемане на кола по повод – сватба, кръщене, парти, абитуриентски бал, защото в тези случаи винаги имате дилема – дали да празнувате и да изпиете чаша вино или друг алкохол, или да останете на вода. За тези случаи офертата от професионален шофьор е и гаранция, че всичко ще върви гладко и без притеснение.

Ако пренасяте офис,багаж, правите трансфер на бизнес партньори, е разумно да разчитате на друг шофьор, за да можете да се съсредоточите върху основната си задача или приятно прекарване с гостите си.

Абитуриентски бал с автомобил под наем (uni-carrent.com)Възползвайте се от професионален шофьор при повод и при наемане на луксозен автомобил по повод. Това ще ви даде свобода да празнувате без притеснение за паркиране, за спазване на график. Личният шофьор под наем носи и усещане за допълнителен престиж.

Тази услуга е подходяща и при трансфери, пътуване с бизнес клиенти/ партньори. Ще им обърнете нужното внимание, докато друг се грижи за шофирането.

Желаем ви приятно пътуване! Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми