Рент а кар джипове и луксозни коли – най-търсените през декември

<?echo $companyName . __(' logo')?>

Джип за дълъг уикенд през зимата, за ски ваканция у нас или в чужбина, луксозна кола за бизнес гости, за парти през празничните дни, за гастрол на звезди, каква по-силна заявка за успеха ви? Защо си струва да наемете този вид автомобили, вместо да ползвате собствен или да търсите назаем?

Една от основните причини е, че цената за колите под наем включва застраховки, винетка, такси, гориво, при нужда и GPS, детски столчета. Това са напълно обслужени автомобили, които пристигат при вас проверени и в изряден вид. А това е важно за пътуване в планината, например, където сигурността и удобството са от голямо значение. При автомобилите от висок клас престижът е от значение, а той върви ръка за ръка с комфорта, с изискания стил, който трудно може да подминеш.

Колите под наем следват клиента. Можете да поръчате доставка до и от летището, от офиса и дома. Ако прецените можете да наемете и шофьор, който да ви освободи от задължението да шофирате на празника си. Това е гаранция за приятно прекарване, без да внимавате дали пиете. Това решение е по-изгодно, особено, ако е за фиксирано време. Рент а кар колите в България паркират безплатно на платени паркинги, което носи допълнителна сигурност.

Една от препоръките при наемане на джип или луксозна кола за декемврийските празници, е да резервирате модела, който харесвате поне 2-3 седмици по-рано. В този период – от 8 декември до Нова година и след това, търсенето е голямо.

Ето и бестселърите сред нашите джипове.

Разгледайте Киа Спортидж – с автоматични скорости, на бензин, с достатъчно място за четирима, с багажник за целия багаж на семейство или за приятели.

Тойота Рав 4 автоматик се отличава със спортен дизайн и 4х4 задвижване на гумите. Избират я семейства за ваканция в планината.

BMW Х3  е с компактни размери за джип, изглежда по-скоро градски, отколкото офроуд. С просторно купе, особено при предните седалки.

Тойота Ленд Крузър е истински всъдеход. Пресечените терени не представляват  трудност за него и с лекота може да премине дори воден терен с дълбочина 70 см.

 

Разгледайте луксозните ни шoсейни джипове от класата на БМВ Х5, Инфинити QX70, Джип Гранд Чероки, кросоувър Range Rover Sport.

След луксозните ни автомобили най-търсени са Tesla Model S85, Фолксваген Пасат, Ауди 4 и др.

Мерцедес S500 разполага с високо ниво на оборудване за модела. Мерцедес Е-220 класа има 2.2-дизелов двигател и е пъргав, независимо от масивните си размери.

Според американското списание News and World Report Инфинити QX70 е „най-добрият луксозен компактен кросоувър за цената си”.

БМВ Х5 3.0d x-Drive е луксозен джип с 3-литров дизелов двигател с постоянно 4х4 задвижване, познато като x-Drive.

Фолксваген Пасат е с просторно купе и с икономичен дизелов двигател, което го прави отличен избор за дълги извънградски пътувания или наем на кола за пътуване в чужбина.

Ауди 4  е седан с 2-литров дизелов двигател и с 190 конски сили, с луксозен интериор.

Land Rover Range Rover SPORT е оборудван с 3-литров дизелов двигател с постоянно 4х4 задвижване и е идеален за луксозна ваканция.

Желаем ви безопасно и безаварийно пътуване! Ако имате още въпроси, ни пишете по имейл на: booking@uni-carrent.com или ни позвънете на тел. 0700 89 0 83.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми