The car is not available for rent at this time.

Citroen C4 Picasso AUTOMATIC

 

Citroen C4 Picasso automatic под наем – просторен, безопасен, икономичен

 

Предлаганият от Юнивърсъл Кар Рент Citroen C4 Picasso automatic е едновременно стилен и практичен автомобил под наем, с просторен интериор и удобни седалки, които могат да се сгъват по различни начини. Оборудван е с различни функции, предназначени да донесат повече удоволствие от шофирането и движението на пътя.

 

Gears automatic
Passangers 5+2
Fuel diesel
Doors 5

  • 24-hours rental
  • Unlimited miles
  • Basic car insurance
  • Delivery to address for 15 euro
  • 24-hours road assistance
  • Full technical support
  • Replacement car in case of break-down
  • Vignette

 

Интериорът е чудесно проектиран за комфорта на всички в купето. Обемът на багажника от 165 литра се увеличава до 640 литра вместимост за товарене при сгънати задни седалки. Предната пътническа седалка също може да бъде сгъната, така че с лекота да превозвате предмети с дължина до 2,5 метра. На ваше разположение са и удобно разпределени ниши за съхранение на лични вещи.

 

Двигател и задвижване

 

Икономичният дизелов двигател, с мощност 118 к.с., се задвижва чрез шестстепенна автоматична трансмисия. Гъвкавото окачване на C4 Picasso се справя много добре с неравностите.

 

Оборудване и екстри

 

Акцентите в интериора на модела включват двойни мултимедийни екрани с 12-инчов широкоекранен модул за лаптоп, sat-nav и 360-градусов дисплей на камерата, мултимедийна информация и 12V захранващи контакти при всеки ред седалки.

 

Оборудването включва още кожен волан, двузонов климатик, предни и задни сензори за паркиране, автоматизирана система за паркиране, Bluetooth свързаност и аудио, 8 GB носител за съхранение на данни, панорамен покрив с електрическа слънчева щора, автоматични фарове и чистачки, круиз контрол с ограничаване на скоростта, 17-инчови колела.

 

Безопасност

 

C4 Picasso има предни и странични въздушни възглавници при първия ред, система за следене на сляпа зона, помощ при изкачване, ABS и контрол на стабилността, система ISOFIX за монриране на детско столче. ANCAP дава максималните 5 звезди за безопасност на модела.

 

Чудесен избор на автомобил под наем за изпълнение на служебни ангажименти или семейни пътувания в града или извън него.


Планирайте вашето пътуване с Юнивърсъл Кар Рент и заявете Citroen C4 Picasso automatic под наем при най-добра дневна тарифа!

 

Оffices & Locations

Head Office
+359 2 417 35 35
+359 700 89 0 83
booking@uni-carrent.com
ул. Неделчо Бончев 10
Downtown office
+359 2 417 35 35
booking@uni-carrent.com
ул. Позитано 9B София, България
This site uses cookies. Learn more here.
Accept
This site uses cookies. Learn more here.
Accept