Rent Nissan Qashqai

Nissan Qashqai 4x4 - automatic

Nissan Qashqai 4x4 automatic – умен, сетивен, ефективен

 

Названието “Qashqai” има средноизточен произход и се отнася до номадски кланове. Така че по презумция моделът е насочен към потребители, които по-често са в движение. И така Юнивърсъл Кар Рент предоставя на своите клиенти японския Nissan Qashqai 4x4 automatic под наем.

 

Book Now
from 55.00 / day
for 20+ rental
Gears automatic
Passangers 4+1
Fuel diesel
Doors 5

Rental price by period

period deposit 1 day 2 - 3 days 4 - 8 days 9 - 19 days 20 - 29 days 30+ days
Period 1400.00 100.00 70.00 65.00 60.00 55.00 55.00

  • 24-hours rental
  • Unlimited miles
  • Basic car insurance
  • Delivery to address for 15 euro
  • 24-hours road assistance
  • Full technical support
  • Replacement car in case of break-down
  • Vignette

Външен облик и интериорно пространство

 

Висококачествената твърда черна пластмаса при долната решетка и модерните линии в страничния профил придават характерен вид на този SUV под наем. Моделът има остър преден край, включващ LED светлини и познатите мускулести колела. Той е по-дълъг и по-широк от предходната версия, така че предоставя повече пространство за водача и неговите пасажери. Обемът на багажното отделение е 439 литра, разделено на горно и долно ниво за повече удобство при разпределянето на товарите. При сгъване на задните седалки осигурява равна зона.

 

Двигател и трансмисия

 

Задвижва се от 1,6-литров турбодизел, произвеждащ 96 kW и 320 Nm, свързан към автоматична трансмисия. Дизеловият двигател има функция старт-стоп за допълнително намаляване на разхода на гориво и емисиите на изгорели газове.

 

Безопасност

 

Автомобилът е оборудван с много предпазни функции за избягване на произшествия и все пак с шест въздушни възглавници – предни и странични.

 

Пакетът за безопасност включва 360-градусов изглед около колата, система за предупреждение за слепи точки, система за предупреждение при напускане на пътната лента, система за разпознаване на пътни знаци, система за предупреждение за сънливост на водача, система за откриване на движещи се обекти при паркиране... И едно еспресо ако можеше да пусне!

 

Nissan Qashqai постигна петзвезден рейтинг за безопасност, присъден от Euro NCAP.

 

Шофиране

 

Qashqai е много сетивен автомобил под наем, който дава на водача чудесно изживяване от управлението. Колата разполага със система, разпознаваща неравностите в пътната настилка и сама регулира окачването. Това става чрез фино използване на спирачките на отделните колела, така че да изглади карането. Умно!

 

Умният автоматик превключва сам към по-ниски предавки, когато усети, че се спуска. По този начин подобрява работата на двигателя и намалява износването на накладките (добра новина и за нас като рентакар агенция).


Qashqai е много добър кросоувър, който съчетава водещи характеристики на SUV и комби. Можем да кажем, че моделът отговаря на нуждите на голяма част от феновете на този клас. Резервирайте Nissan Qashqai 4x4 automatic под наем при най-добри условия и с гаранция за качество на услугата от Юнивърсъл Кар Рент.

Оffices & Locations

Head Office
+359 2 417 35 35
+359 700 89 0 83
booking@uni-carrent.com
ул. Неделчо Бончев 10
Downtown office
+359 2 417 35 35
booking@uni-carrent.com
ул. Позитано 9B София, България
This site uses cookies. Learn more here.
Accept
This site uses cookies. Learn more here.
Accept