С бус под наем и приятели на път

<?echo $companyName . __(' logo')?>

С бус под наем и приятели на път

Лятото е на прага ни и все по-често събираме компания или с колеги отиваме на кратка ваканция или на тийм билдинг. Част от добрата организация и хубавото изкарване е да осигурим удобен, бърз и модерен транспорт с пътнически луксозен бус или ван. А защо не под наем и с осигурен шофьор, така че вие и компанията да се отпуснете за най-доброто начало на лятото?

 

Ван под наем според вашите нужди

Когато търсите ван под наем, ориентирайте се към марки и модели, чието качество и параметри познавате. Разполагаме с ванове с ръчни скорости и автоматик, така че всеки шофьор да намери каквото му е нужно. Уверете се багажното пространство е достатъчно и е според вашите нужди. Също така попитайте за детски столчета, рутер, за екстрите, които са необходими за успешното пътуване.

Сред предимствата на 7-местните автомобили е комфортът на пътниците и това, че събират достатъчно багаж. Най-предпочитаният ван под наем с ръчни скорости е Опел Зафира. Сред автоматиците „кралят“ е Мазда 5.

Можете да наемете миниван в София, като предлагаме опцията да ви чакаме на терминала на летището. Бързо сами, или със специално нает шофьор от нас, ще потеглите към морето например.  Това е добър вариант и за по-големите семейства, които по време на ваканцията си в България търсят удобството на собствения превоз, без да се тревожат за застраховки, за автосервиз и детски столчета. Защо не заминете на пътешествие в чужбина с ван под наем?

Опел Зафира Таурър
Скорости: механични
Гориво: дизелов дв.
Брой места: 5+2
Брой врати: 5
за 30+ дневен наем
Мазда Модел 5
Скорости: автоматик
Гориво: Бензин
Брой места: 5+2
Брой врати: 4
за 30+ дневен наем
 

Бусове под наем в София

Ако сте по-голяма компания, за вас са рент а кар 9-местните луксозни бусове. За да ги управлявате, ви е нужна стандартна шофьорска книжка "Б категория". Ако имате притеснения да управлявате сами по-голям автомобил, попитайте за услугата ни шофьор под наем.

Деветместните бусове Опел ВивароФорд Турнео последно поколение осигуряват истински комфорт и гарантират безопасност на пътя.

Мерцедес Виано за 8 пасажери е с автоматични скорости и впечатлява гостите на по-изискани мероприятия, ВИП делегации и при луксозни трансфери. Бизнес пътуването до която и да е точка в България, до морето, или до конференция, превозването на звездите до концерт или представление дори и в Европа, е повече от приятно. Багажното пространство е достатъчно, и дискретно отделено от зоната за пасажери.

При луксозните бусове предимство е и това, че те осигуряват възможност за пълноценна почивка по време на път. Те са съобразени със изискванията на  пътниците – за добра вентилация, достатъчно място за всеки. Предлагаме ви ги и при големи и важни семейни събития, за които е важно да осигурите транспорт на гостите си без грижа кой ще пие и кой ще шофира.

Опел Виваро
Скорости: механични
Гориво: дизелов дв.
Брой места: 8+1
Брой врати: 4
2022/2024
за 30+ дневен наем
Мерцедес Вито
Скорости: автоматик
Гориво: дизелов дв.
Брой места: 7+1
Брой врати: 5
Мерцедес Виано
Скорости: автоматик
Гориво: дизелов дв.
Брой места: 7+1
Брой врати: 4
за 30+ дневен наем
 

Стандартен договор и екстри

Договорите за наем на ван или бус са стандартни и включват задължителни застраховки, такси, рискове. Винаги проверявайте за това какво включва цената, така че да не се тревожите за подробностите, които са важни. Разгледайте задължителните и допълнителни застраховки, какви са вашите задължения като наемател.

Екстрите – детски седалки, рутер, допълнителни застраховки, са на ваше разположение. Възползвайте се безплатното паркиране на платени паркинги, допълнителни застраховки, така че да сте напълно спокойни, че всичко е под контрол. Разгледайте в блога ни интересни маршрути в България и в Гърция.

Ние сме насреща по телефон на 02 417 35 35 или 0700 89 083, ако имате въпроси. Пишете ни по имейл на следния адрес: booking@uni-carrent.com

Желаем ви безаварийно пътуване!

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми